about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

رسانه‌های غربی در ماه‌های اخیر، ادعاهایی مبنی بر تلاش کره شمالی برای تقویت مبادلات بیت‌کوینی، با هدف دور زدن تحریم‌های جدید آمریکا، مطرح کرده‌اند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کره شمالی در ماه‌های اخیر، تلاش خود را برای ایمن‌سازی و استفاده از ارزهای مجازی مثل بیت‌کوین، افزایش داده است. این تغییر کره شمالی در رویکرد کلی حملات سایبری هدفمندش را می‌توان ناشی از تشدید تحریم‌های آمریکا علیه این کشور و نیاز پیونگ‌یانگ به تأمین هزینه‌های ضروری کشور دانست.

بر اساس ادعای شرکت امنیتی فایرآی (FireEye) و برخی رسانه‌های غربی، هکرهای وابسته به رژیم حاکم بر کره شمالی، در ماه‌های اخیر، حملات خود را به بستر مبادلات بیت‌کوین همسایه جنوبی خود، به شکل قابل‌ملاحظه‌ای افزایش داده است. ساخت و انتشار باج افزار جهانی واناکرای نیز، از دیگر اتهامات سربازان کیم جونگ اون به شمار می‌رود.

متخصصان حوزه امنیت سایبری عوامل اصلی توفیق نسبی کره شمالی در برنامه‌ریزی و اجرای عملیات سایبری خود علیه شبکه‌های تبادل ارزهای الکترونیک را فقدان نظارت مؤثر دولت‌ها، غیرقابل ردیابی و مخفی بودن هویت مالکان بیت‌کوین می‌دانند. عوامل یادشده، این واحد پول جدید را به مناسب‌ترین وسیله برای بی اثر ساختن تحریم‌های غرب، بدل کرده است. به عقیده غالب متخصصان امنیت سایبری، اتکای کره شمالی به ارزهای دیجیتال، به زودی افزایش بیشتری نیز، خواهد یافت.

15 عضو شورای امنیت روز دوشنبه این هفته، مورخ 11 سپتامبر و اندکی پس از آزمایش‌های اتمی و موشکی متعدد این کشور، تحریم‌های جدیدی را علیه پیونگ‌یانگ، به تصویب رساندند. طبق پیش‌بینی مقامات ایالات‌متحده این اقدامات جدید، صادرات نساجی کره شمالی را تا 90 درصد کاهش خواهد داد و دسترسی دولت این کشور به منابع مالی را دشوار می‌سازد. از همین روی، جهان باید در ماه‌های آینده، منتظر حملات سایبری سهمگین‌تر و خطرناک‌تر نسبت به واناکرای، باشد.

شرکت فایرآی، نخستین موسسه امنیتی بزرگی بود که گزارشی در مورد رابطه احتمالی باج افزار واناکرای و دولت کره شمالی، منتشر ساخت. واناکرای، با آلوده ساختن حدود 300.000 رایانه در سراسر جهان، به عنوان بزرگ‌ترین حمله باج افزاری تاریخ شناخته می‌شود.

اف‌بی‌آی نیز، در ماه‌های اخیر، احتمالاتی در مورد رابطه هکرهای مورد حمایت کیم جونگ اون و سرقت 81 میلیون دلاری از بانک مرکزی بنگلادش، مطرح کرده است.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.