about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

بزرگ‌ترین حمله سایبری در سال 2019/ بخش دوم

رکوردی دیگر در زمینه حملات سایبری و افشای اطلاعات رقم خورد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ یک نقض اطلاعاتی گسترده باعث شده که حساب ایمیل 773 میلیون نفر در معرض سوء استفاده قرار گیرد. در کنار این نقض گسترده، بالغ بر 21 میلیون رمز عبور نیز هک شد.

طی تحقیقات صورت گرفته، مهاجمان دارک وب، مسبب این تهاجم سایبری بودند و اطلاعات سرقت شده را در دارک وب منتشر کردند.

کارشناسان امنیت سایبری شرکت «Have I Been Pwned» اظهار کردند که این افشای اطلاعات به علت آن روي می‌دهد که شرکت‌های اطلاعاتی اقدام به جمع‌آوری اطلاعات میلیون‌ها نفر از مردم سراسر دنیا می‌کنند، ولی نمی‌توانند از این داده ها، به خوبی مراقبت نمايند. به تازگی بزرگ‌ترین فاش شدن اطلاعات کاربران اتفاق افتاد و طی آن داده هاي شخصی 383 میلیون نفر از کاربران مفقود شد. در نمونه اي دیگر، هکرها به یاهو دستبرد زدند و اطلاعات 3 میلیارد نفر را سرقت کردند. 

کارشناس امنیت سایبری، تروی هانت (Troy Hunt) تلاش کرده در این اطلاعات -که شامل حدود ۲.۷ میلیارد رکورد ایمیل و گذرواژه است- حساب‌های تکراری و داده‌های بی‌ارزش را حذف کند که درنتیجه‌ی آن، بیش از یک میلیارد ترکیب منحصربه‌فرد از آدرس ایمیل و گذرواژه حاصل شد. این اطلاعات روی سرویس ابری امن MEGA قرار گرفته و همچنان ازطریق یکی از انجمن‌های هکری دردسترس قرار دارد. پوشه‌ای با نام مجموعه‌ی «۱#»  در حساب کاربری هانت در این سرویس اَبری قرار دارد که بیش از 12 هزار فایل با حجمی درحدود ۸۷ گیگابایت داده در آن قرار دارد. تأیید دقیق پایگاه‌ داده‌هایی که این اطلاعات ازطریق آن‌ها جمع‌آوری شده، دشوار است؛ اما هانت اعلام کرده این اطلاعات از بیش از 2 هزار پایگاه داده جمع‌آوری شده که نفوذگران، Hash گذرواژه‌ آن‌ها را شکسته‌اند.

در ادامه، هانت می‌گوید كه الگوی خاصی برای ارائه و جمع‌آوری این داده‌ها وجود ندارد. اطلاعاتي که از پایگاه‌ داده‌ وب‌سایت‌های مختلف به‌دست آمده است. بايد گفت كه هدف، به‌ حداکثر رساندن شمار اطلاعات کاربران بوده است.

تازه ترین ها
هشدار
1405/04/26 - 17:58- آمریکا

هشدار فدرال رزرو در مورد وابستگی به واردات هوش مصنوعی

افزایش سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های هوش مصنوعی می‌تواند کسری حساب جاری ایالات متحده را افزایش دهد.

کنوانسیون
1405/04/26 - 16:06- آمریکا

کنوانسیون سازمان ملل متحد علیه جرایم سایبری

کانادا کنوانسیون سازمان ملل متحد علیه جرایم سایبری را امضا کرد.

کشورها
1405/04/26 - 15:09- هوش مصنوعي

کشورها خواستار کنترل انسان بر هوش مصنوعی و سلاح‌های هسته‌ای شدند

کشورها در اعلامیه رُم خواستار کنترل انسان بر هوش مصنوعی و سلاح‌های هسته‌ای شدند.