about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کارشناسان آزمایشگاه کسپرسکی در خصوص بزرگ‌ترین تهدید کاربران سیستم‌عامل macOS در سال 2019 گزارشی ارائه دادند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان آزمایشگاه کسپرسکی با انتشار گزارشی از بدافزار شلِیر (Shlayer) به‌عنوان شایع‌ترین بدافزار سال 2019 برای کاربران سیستم‌عامل macOS یادکردند، به‌گونه‌ای که از هر 10 کاربر یک نفر هدف این بدافزار قرار گرفته است. به گفته کارشناسان این آزمایشگاه نخستین گونه‌های این بدافزار در ماه فوریه سال 2018 شناسایی شده و تاکنون 32 هزار نسخه از این بدافزار و 143 دامنه از سرورهای فرماندهی و کنترل آن کشف شده است. 

بدافزار شلیر یک نوع بدافزار چندمرحله‌ای است که کاربران سیستم‌عامل macOS را هدف قرار می‌دهد. این بدافزار با استفاده از یک تکنیک قدیمی دوساله دسترسی خود را افزایش می‌دهد و با غیرفعال کردن مکانیزم Gatekeeper، پیلودهای امضا نشده مرحله دوم را اجرا می‌کند. این بدافزار به‌عنوان فایل نصب جعلی نرم‌افزار Adobe Flash Player، مانند بسیاری دیگر از خانواده‌های مخرب پلتفرم مک، توزیع‌شده است. نسخه‌های جدیدتر شلیر نیز از نصب کننده مخرب Adobe Flash استفاده و از طریق آگهی‌ها و تبلیغات مخرب سایت‌های قانونی توزیع می‌شوند. شلیر تاکنون درمیان لینک‌ها و توضیحات ویدئوهای یوتیوب و ویکی‌پدیا نیز مخفی‌شده است.  

 

Paragraphs

بیشترین قربانیان این بدافزار در کشورهای ایالات‌متحده آمریکا، آلمان، فرانسه و بریتانیا بوده است. 

 

منبع:

تازه ترین ها

محدودیت‌های شبانه استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای نوجوانان

بریتانیا محدودیت‌های پیش‌فرض رسانه‌های اجتماعی را برای نوجوانان در طول شب در نظر گرفته است.

حمله
1405/04/24 - 15:37- جرم سایبری

حمله سایبری به غول مواد غذایی ژاپن

حمله سایبری به شرکت نیکیری، بزرگ‌ترین تأمین‌کننده مواد غذایی منجمد در ژاپن، نگرانی‌هایی را درباره اختلال در زنجیره تأمین مواد غذایی این کشور ایجاد کرده است.

سرقت
1405/04/24 - 15:28- جرم سایبری

سرقت سوابق پزشکی بیماران در حمله سایبری به شبکه درمانی استرالیا

شبکه درمانی پارتنرد هلث که ده‌ها مطب پزشکان عمومی و کلینیک‌های تخصصی سرطان پوست را در سراسر استرالیا اداره می‌کند، از وقوع یک حمله سایبری گسترده و سرقت اطلاعات پزشکی و شخصی بیماران خبر داد.