about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

اسرائیل تخصص امنیت سایبری را با غنا به اشتراک می‌گذارد

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گفته کارشناسان، رژیم صهیونیستی یک کارگاه آموزشی برای رؤسای مختلف دولت و نهادهای بخش خصوصی غنا در مورد روندهای نوظهور و چالش‌های امنیت سایبری ترتیب داده است.

این طرح ابتکاری در نتیجه درخواست‌های مأموریت تجاری و اقتصادی اسرائیل (IT&EM) به منظور رهبری چنین طرح‌هایی برای اکوسیستم امنیت سایبری در غنا به وجود آمد.

شلومیت سوفا (Shlomit Sufa)، سفیر اسرائیل در غنا، لیبریا و سیرالئون، در افتتاحیه کارگاه 3 روزه امنیت سایبری اجرایی در آکرا (Accra) در ماه سپتامبر 2022، ادعا کرد که برای بیش از 30 سال، اسرائیل یک نیروی جهانی در توسعه فناوری‌های امنیتی فناوری اطلاعات بوده است؛ بنابراین نیاز به استفاده از چنین تخصص برای انتقال غنا وجود دارد.

او گفت که تهدید حملات سایبری یک نگرانی جدی برای سازمان‌ها در سراسر جهان به شمار می‌رود، زیرا هدف آنها دستیابی به ارتفاعات مختلف در تحول دیجیتال است.

کارشناسان معتقدند که مدیران ارشد اغلب در درک نکات فنی مرتبط با آن مشکل دارند. آمادگی برای افزایش تهدیدات سایبری و پاسخ به آن ضروری، این یک مسئولیت اجرایی و تنظیم لحن ضروری است.

سوفا امیدوار بود که این کارگاه به شرکت کنندگان فرصتی داده باشد تا بهترین شیوهها را بیاموزند و برای کمک به افزایش انعطاف‌پذیری سایبری سازمان‌های خود و آمادگی برای واکنش به حوادث، مجهز شوند.

بنابر ادعای محققان، رژیم صهیونیستی پس از ایالات متحده آمریکا به عنوان صادرکننده پیشرو فناوری سایبری در جهان، با صادرات امنیت سایبری تا حدود 10 میلیارد دلار (10 درصد صادرات جهانی) شناخته میشود، در حالیکه استارت‌آپ‌های اسرائیلی در این زمینه بیش از 40 درصد از سرمایه‌گذاری‌های جهانی را به دست آورده‌اند.

در سال 2021، شرکت‌های امنیت سایبری اسرائیلی 8.84 میلیارد دلار در بیش از 100 معامله جمع‌آوری کردند که 11 مورد از آنها به شرکت‌های خصوصی برجسته به ارزش بیش از یک میلیارد دلار تبدیل شدند.

این حساب‌ها 40 درصد از کل سرمایه جمع‌آوری شده به‌وسیله شرکت‌های امنیت سایبری در سراسر جهان را تشکیل می‌دهد.

این کارگاه به‌وسیله مأموریت تجاری و اقتصادی اسرائیل و هیئتی از شرکت مشاوره و آموزش اسرائیلی «TripleP » رهبری شد که شرکت‌کنندگان را از طریق آموزش‌های سایبری و تمرین عملی انجام داد.

ادواردو بوروچین (Edwardo Borrotchin)، یکی از نمایندگان TripleP، در این خصوص اظهار داشت که امنیت سایبری اهمیت زیادی دارد، زیرا از همه دسته‌های داده در برابر سرقت و آسیب محافظت می‌کند.

بوروچین تصریح کرد :

«اگرچه سرمایه انسانی در امنیت سایبری جزء ذاتی توسعه هر کشوری است، اما سرمایه‌گذاری زیادی دریافت نکرده است. ظرفیت سایبری قوی برای پیشرفت و توسعه کشورها و مشاغل بسیار مهم است. برای کسب‌وکارها مهم است که با هدف ادغام ظرفیت‌سازی سایبری در سیاست‌های خود فعال باشند و منتظر واکنش‌های حملات سایبری نباشند. با انجام این کار، ظرفیت سازی سایبری را یک گام به اجرای موفقیت‌آمیز نزدیک‌تر می‌کنیم.»

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.