about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

یک پایگاه خبری اسرائیلی از برگزاری کنفرانس سالانه امنیت سایبر در تل آویو خبر داد.اداره ملی سایبر رژیم صهیونیستی از عموم شهرک نشینان برای شرکت در چهارمین کنفرانس بین المللی امنیت سایبر دعوت به عمل آورد. این اداره زیر نظر دفتر نخست وزیری اسرائیل اداره می‌شود. قرار است کنفرانس مذکور در روزهای  14 و 15سپتامبر  در دانشگاه تل آویو برگزار شود.

کنفرانس امسال با حضور چهره‌های شناخته شده سیاسی، نظامی، فناوری، و اقتصادی از داخل و خارج از رژیم صهیونیستی برگزار خواهد شد. از شرکت کنندگان اسرائیلی می‌توان به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر، وزیر دفاع موشه یلعون، وزیر علوم و فناوری یاکوف پری، و شیمون پرز رئیس جمهور پیشین این رژیم اشاره کرد.
مهمانان خارجی کنفرانس: ژنرال (بازنشسته) و مدیر پیشین NSA  کیث الکساندر، وزیر امنیت عمومی و آمادگی شرایط اضطراری کانادا استیون بلانی، معاون دبیرکل ناتو در امور چالش های امنیتی اضطراری سورین دوکارو، معاون پیشین وزارت دفاع ایالات متحده گوردن انگلند، مدیر اداره امنیت سایبری و تضمین اطلاعات در کابینه دولت انگلستان جیمز کوینلانت، هماهنگ کننده امور سایبری در وزارت خارجه آمریکا کریستوفر پینتر.
به این لیست‌ها باید نام نمایندگان ارشد شرکت‌های پیشرو فناوری و امنیتی را افزود: EVP، CTO & GM of Corporate Products، مایکل فی از Intel Security Group، VP & CSO، دیو مارتین EMC Corporation، VC، Tata Consultancy Services Ltd. S. Ramadorai و بسیاری دیگر. اعضای ارشد برخی دیگر از شرکت‌ها هم حضور خواهند داشت، شرکت‌هایی مثل FireEye، Kaspersky Labs، Lockheed Martin، McAfee، Microsoft، Gartner، Qualcomm، Symantec و بسیاری دیگر.
شرکت‌های نوپای مبتکر نیز در این کنفرانس به شرکت کنندگان معرفی خواهند شد.در طول برگزاری کنفرانس، نمایشگاهی برای قرار دادن چهل شرکت اسرائیلی در کانون توجهات برگزار خواهد شد.
یکی دیگر از رویدادهای منحصر به فرد کنفرانس چالش سایبری است، این چالش یک بازی "گرفتن پرچم"(Catch the Flag) در فضای سایبر است که با حضور صدها دانش آموز و دانشجو جوان و باتجربه برگزار می‌گردد.
رهبری این کنفرانس به عهده کارگاه علوم، فناوری و امنیت یومال نعمان و مرکز تحقیقات میان رشته‌ای سایبری در دانشگاه تل آویو خواهد بود. اداره ملی سایبر اسرائیل که بخشی از دفتر نخست وزیری این رژیم است نیز با این دو نهاد همکاری خواهد نمود.این کنفرانس به زبان انگلیسی برگزار خواهد شد.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.