about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

هند، یک وبینار با هدف ایجاد آگاهی سایبری برگزار کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ واحد سایبری ماهاراشترا (Maharashtra) در هند همراه با باشگاه شیرها (Lions Club) از بمبئی یک وبینار آگاهی از جرایم سایبری برگزار کردند که به صورت زنده در زوم (ZOOM)، فیس‌بوک و یوتیوب از دفتر سایبری ماهاراشترا در بمبئی برای ایجاد آگاهی در مورد جرایم سایبری و اقدامات امنیتی پخش شد. این جلسه به منظور ارائه اطلاعات در مورد روند روزافزون جرایم سایبری و به دنبال آن تقلب و کلاهبرداری در کارت‌های اعتباری و فیشینگ و برگزار شد؛ بیش از 5000 نفر از این برنامه بازدید کردند.

یاشاسوی یاداف (Yashasvi Yadav)، بازرس ویژه پلیس سایبری، سانجی شنتره (Sanjay Shintre)، سرپرست پلیس و ویجی خایر (Vijay Khaire)، معاون SP وبینار را برگزار و راهنمایی‌های تخصصی خود را در مورد موضوع ارائه کردند. ماهاراشترا سایبر، ​​ به باشگاه شیرها این مسئولیت را سپرد تا اطمینان حاصل کند که خبر برنامه به گوشه و کنار هند رسیده و تعداد افراد زیادی در این رویداد شرکت می‌کنند. پیام وبینار به‌وسیله اعضای «Team Uptown» و سازمان ترکیب شده با آن واز سراسر هند و منطقه «ISAME» به باشگاه شیرها منتقل شد.

به گفته کارشناسان، سناریوی کلی وبینار درمورد جرایم سایبری بود. ریتش باتیا (Ritesh Bhatia) و سونالی پاتانکار (Sonali Patankar)، محققان فضای سایبری درمورد موضوع جرایم سایبری اقتصادی و جرایم رخ داده در شبکه‌های اجتماعی صحبت کردند. آنها مخاطبان را با داستان‌های عملی و واقعی و چگونگی محافظت در برابر قربانی شدن جرایم سایبری مجذوب خود کردند. این کارشناسان همچنین نکات بسیار ساده اما مؤثری را برای پیگیری و در صورت نیاز به کمک، جزئیات مهم تماس را ارائه دادند.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.