about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وبینار امنیت سایبری برای دختران و زنان هندی برگزار شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ همزمان با نیازهای جهانی امنیت سایبری و اهمیت بهداشت سایبری، بخش ملی حاکمیت الکترونیکی (NeGD) هند و «UN Women India» به طور مشترک وبیناری با عنوان «امنیت سایبری برای زنان و دختران» با جشن‌های ماه آگاهی ملی امنیت سایبری برگزار کردند.

این وبینار آغاز مجموعه‌ای از ابتکارات مشترک این 2 نهاد با موضوع گسترده‌تر  «امنیت سایبری و رویاهای دیجیتالی هند» با هدف تشویق فضاهای ایمن و برابر آنلاین برای زنان و دختران بود. این وبینار بر اهمیت افزایش جرایم سایبری و خشونت و نیاز به تشویق فضاهای آنلاین امن و برابر برای جشن زنان و دختران اذعان داشت.

آبیشک سینگ (Abhishek Singh)، مدیرعامل بخش ملی حاکمیت الکترونیکی و همچنین مدیرعامل «MyGov» و مدیرعامل و مدیر اجرایی شرکت «Digital India» گفت:

«از طریق قوانین فناوری اطلاعات (دستورالعمل‌های واسطه‌ای و کد اخلاق رسانه دیجیتال)، 2021، که در ماه فوریه سال جاری ارائه شد، دولت هند خوشفکری را به پلتفرم‌های رسانه اجتماعی، که معمولاً مورد استفاده قرار می‌گیرند، تزریق کرد و نسبت به حفظ حقوق همه، به ویژه زنان و دختران، اطمینان داد.»

سوزان فرگوسن (Susan Ferguson)، نماینده سازمان ملل متحد در هند، خوش‌بینی خود را نسبت به ایجاد آگاهی و تغییر نگرش در این کشور ابراز کرد.

منبع:

تازه ترین ها
مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.