about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

یازدهمین نمایشگاه بین المللی رسانه‌های دیجیتال، از امروز تا 26 آبان ماه در مصلی امام خمینی، از ساعت 10 صبح الی 20 برگزار می‌شود.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ مراسم افتتاحیه یازدهمین نمایشگاه بین المللی رسانه‌های دیجیتال، با حضور دکتر صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مهندس آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و دکترموسویان، رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مصلی امام خمینی (ره) تهران برگزار شد. اسنپ، حامی یازدهمین نمایشگاه بین المللی رسانه‌های دیجیتال می‌باشد.

دکتر موسویان، رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم افتتاحیه یازدهمین نمایشگاه بین المللی رسانه های دیجیتال اعلام کرد:

«در این نمایشگاه ۱۳۰ نشست و کارگاه برگزار می‌شود و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر اساس دغدغه‌های مقام معظم رهبری بر اجرای طرح سما برنامه‌ریزی کرده است. طرح سما با محور اعطای شناسه الکترونیکی (شامد) به هر محتوایی در فضای مجازی شیوه‌ای برای مدیریت‌پذیر شدن این فضا است که این طرح، با کمک مردم به موفقیت خودش نزدیک خواهد شد.»

رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال، با اشاره به نیازمندی این نمایشگاه به همکاری اهالی رسانه گفت: از شما عزیزان تقاضا دارم که ما را در این مسیر کمک کنید و تشکل‌های شما در ارتباط نزدیک با ما باشند. هر حرکتی که آغاز شده، بدون کمک شما که اعضای محوری هستید، امکان پذیر نخواهد بود.»

دکتر صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره رسانه‌های دیجیتال افزود:

«رسانه های دیجیتال در زندگی جدید را می‌توان با چند نگاه دید که موثر بر تصور ما از زندگی می‌باشد. چون آن را می‌توان شبیه انقلاب‌هایی چون انقلاب صنعتی دانست.فعالان رسانه‌های دیجیتال طلایه‌داران آینده کشور هستند. رسانه‌های دیجیتال را باید فراتر از یک انقلاب اجتماعی دانست زیرا آغاز خلق یک انسان و یک جهان تازه است. در عصر رسانه‌های دیجیتال انسان و دنیای تازه‌ای آفریده می‌شود.

به تعبیر مقام معظم رهبری، ما شاهد یک اول بدون آخر هستیم. ما ایران و جهان شاهد یک مهاجرت فرهنگی هستیم. مهاجرتی که در سطح ابرفرهنگ‌ها و زیست‌بوم‌های انسانی است چون زیست‌بوم انسان در حال تغییر و تعویض است.»
 

دکتر صالحی ادامه داد: « بازی‌های دیجیتال نشان از کشف و خلق مدام خود و جهان در پس چهره بازی‌گر و بازی‌ساز است. شبکه‌های اجتماعی به معنای ایجاد و خلق هویت‌های جمعی و تازه است. در این شبکه‌ها، فردیت و اجتماع‌های جدید پدید می‌آید. در فضای استارتاپ‌ها و گوشی های همراه زندگی جدیدی را تجربه می‌کنیم.

در حوزه دانش دیجیتال، فضای دیجیتال جهان سومی به نام جهان سایبری آفریده شده است. که هم به آموختن نیاز دارد و هم تولید دانش و همه کسانی که دل مشغولی انسان و فرهنگ را دارند نمی‌توانند از این اتفاق فاصله داشته باشند.»


 دکتر صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم افتتاحیه نمایشگاه رسانه های دیجیتال شرکت کرد و به سخنرانی پرداخت اما بازدید از این نمایشگاه را به روزهای بعد موکول کرد.

در این نمایشگاه از 5 محصول دیجیتال، در حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس مرکز فناوری اطلاعات وزارت فرهنگ و ارشاد، رونمایی شد.

 

تازه ترین ها
جایگاه
1405/04/22 - 13:19- اروپا

جایگاه فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال اتحادیه اروپا

فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال پیشرو اتحادیه اروپا قرار گرفت.

مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.