about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

نشست سالانه بین‌المللی امنیت سایبری هفته سایبر رژیم صهیونیستی به دانشگاه تل‌آویو بازمی‌گردد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اجلاس سالانه بین‌المللی امنیت سایبری هفته سایبر (Cyber Week)، از 27 ژوئن سال جاری در دانشگاه تل‌آویو به شکل حضوری خود اجرا خواهد شد.

در طول 12 سال گذشته، هفته سایبری به یکی از شناخته‌شده‌ترین رویدادهای بین‌المللی امنیت سایبری در جهان تبدیل شده که پلتفرم‌های منحصر به فردی را برای کارشناسان فراهم می‌کند تا دانش خود را در مورد چالش‌ها و فرصت‌ها در این زمینه به اشتراک بگذارند.

این رویداد به‌وسیله مرکز تحقیقات سایبری میان رشته‌ای «Blavatnik» و کارگاه علمی، فناوری و امنیت یووال نعمان (Yuval Ne'eman) برگزار می‌شود.

رویدادها به مدت یک هفته کامل برگزار خواهند شد و شامل بیش از 40 میزگرد، پانل، کارگاه آموزشی، انجمن، جلسات آموزشی، مسابقات و موارد دیگر خواهند بود.

انتظار می‌رود هزاران شرکت‌کننده از جمله کارشناسان امنیت سایبری، رهبران صنعت، استارت‌آپ‌ها، سرمایه‌گذاران، دانشگاهیان، دیپلمات‌ها و مقامات دولتی از بیش از 80 کشور وارد اراضی اشغالی شوند.

دوازدهمین کنفرانس سالانه بین‌المللی امنیت سایبری، بزرگ‌ترین و موردانتظارترین رویداد هفته سایبری هر سال، از 28 تا 29 ژوئن سال جاری برگزار می‌شود. برخی از مشهورترین نام‌ها در دنیای سایبری در مورد معضلات حیاتی و مشکلات حل‌نشده‌ای که بخش‌های دولتی و خصوصی هر شرکت، شهر و کشور در دنیای مدرن با آن روبرو هستند، بحث خواهند کرد.

از جمله سخنرانان تأیید شده امسال می‌توان به نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، بنیامین گانتز (Benjamin Gantz)، وزیر دفاع اسرائیل،آن نوبرگر (Anne Neuberger)، معاون دستیار رئیس و معاون مشاور امنیت ملی در امور سایبری و فناوری‌های نوظهور، کاخ سفید، ایالات متحده، کریس اینگلیس (Chris Inglis)، مدیر ملی سایبری دفتر اجرایی رئیس جمهور ایالات متحده، گابی پورتنوی (Gaby Portnoy)، مدیر کل اداره سایبری ملی اسرائیل، اسحاق بن اسرائیل (Isaac Ben-Israel)، رئیس کنفرانس هفته سایبری و مدیر مرکز تحقیقات سایبری میان رشته‌ای بلاواتنیک در دانشگاه تل‌آویو، جین هورواث (Jane Horvath)، مدیر ارشد حریم خصوصی شرکت اَپل، لیندی کامرون (Lindy Cameron)، مدیر عامل مرکز ملی امنیت سایبری؛ تیم براون (Tim Brown)، مدیر ارشد امنیت اطلاعات سولارویندز (SolarWinds)، سیسیلی فِلوی (Cecilie Fjellhøy)، بنیانگذار اکشن : واکنش و ستاره نتفلیکس و جیسون چان (Jason Chan)، معاون سابق امنیت اطلاعات نتفلیکس اشاره کرد.

اسحاق بن اسرائیل گفت :

«سایبر فضایی است که به طور فزاینده‌ای آسیب‌پذیر است و همه را تحت تأثیر قرار می‌دهد. کسب و کارها باید نسبت به تهدید واقعی و فزاینده حملات سایبری آگاه شوند و کارشناسان امنیت سایبری باید آماده پاسخگویی به تقاضای فزاینده امنیت سایبری با راه‌حل‌های جدید باشند. ما باید اکنون آماده رویارویی با حمله‌ای باشیم که می‌دانیم فردا ناگزیر خواهد بود.»

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.