about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

برگزاری مهمترین کنفرانس امنیت سایبر در اروپا

در DefCamp امسال که پنجمین دوره آن نیز می باشد، قرار است که سه روز به کارگاه های آموزشی و دو روز هم به کنفرانس اختصاص داشته باشد که در آن سخنرانان و کارشناسان از سراسر جهان دانش و یافته های خود را با شرکت کنندگان به اشتراک می گذارند.

سخنرانان کلیدی در این کنفرانس Mika Lauhde از ارتباطات امنیتیSSH، توسعه دهنده اصلی پروتکل امنShell  و  Paul de Souza، مدیر انجمن امنیت سایبری CSFI می باشند. CSFI همچنین یک گواهی نامه تکمیلی به شرکت کنندگان کارگاه آموزشی جهت آشنایی با جنگ سایبری و عملیات طراحی ارائه می کند. هدف این دوره در حقیقت آشنایی و آموزش با مهارت های اصلی برای دفاع عملی و پویا عنوان شده است.
در میان افرادی که با علم مهندسی معکوس در این جلسه سخنرانی خواهند کرد، افراد دیگری در زمینه ارزیابی آسیب پذیری، خدمات استفاده شده توسط مجرمان اینترنتی در میزبانی وب، تست نفوذ، تامین امنیت داده ها در آندروید، ابزاری که حافظ حریم خصوصی روزنامه نگاران است، پیش نیازهای یک مهاجم سایبری، تشخیص بدافزارهای مخرب ناشناخته و تکنیک های مشترک مهندسی اجتماعی مورد بحث قرار خواهند گرفت.
شرکت های بین المللی شرکت کننده در این مراسم نیز شامل شرکت بیت دیفندر، Trustwave، Bullguard، Codenomicon، Coseinc، SignalSEC، Security Brokers، Dognædis و ... می باشند.

تازه ترین ها
نامیبیا
1405/04/21 - 18:04- آفریقا

نامیبیا اولین آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی را تدوین کرد

یونسکو و نامیبیا یک آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی برای استانداردهای اخلاقی تدوین کردند.

گسترش
1405/04/21 - 17:38- هوش مصنوعي

گسترش امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی

مایکروسافت امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی را گسترش می‌دهد.

همکاری
1405/04/21 - 17:09- هوش مصنوعي

همکاری مراکش و فرانسه در زمینه حاکمیت هوش مصنوعی

مراکش از طریق همکاری با فرانسه در ژنو از حاکمیت هوش مصنوعی انسان‌محور حمایت خواهد کرد.