about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت امنیت سایبری پازتیوتکنالجیز مسابقه کشف آسیب‌پذیری استندآف 365 را برگزار کرد. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ محققان شرکت امنیت سایبری پازتیوتکناجیز (Positive Technologies) در کنفرانس امنیت سایبری پازتیوهک‌دیز (Positive Hack Days) یک مسابقه کشف آسیب‌پذیری به نام استندآف 365 (The Standoff 365 Bug Bounty) برگزار کردند که شرکت‌ها و محققان امنیتی را برای یافتن آسیب‌پذیری‌ها و ارزیابی امنیت سازمان‌ها گرد هم آورده است. در حال حاضر، 250 متخصص در این پلت فرم ثبت‌نام کرده‌اند. شرکت پازتیو تکنالجیز و شرکت خرده‌فروشی آزبوکا فْکوسا (Azbuka Vkusa) به‌عنوان نخستین شرکت برنامه‌های خود را در این پلتفرم برای کشف باگ ثبت کرده‌اند. 

این پلتفرم به شرکت‌هایی که دارای فرآیندهای امنیت اطلاعات پیشرفته هستند امکان می‌دهد امنیت کسب‌وکار خود را به‌طور مطمئن و عینی ارزیابی کنند. محققان امنیتی در این مسابقه قادرند نه‌تنها بابت رخدادهای شناسایی‌شده، بلکه برای اجرای آن‌ها نیز پاداش دریافت نمایند.

ییراسلاف بابین، مدیر ارشد تدارکات استندآف 365 دراین‌باره اعلام کرد:

به‌طورکلی برنامه‌های باگ باونتی مجموعه‌ای از شرایط - قوانین، سیاست‌ها، قیمت‌ها و مرزهای جستجو - هستند که بر اساس آن‌ها هکرهای کلاه‌سفید از سازمان‌ها درازای گزارش آسیب‌پذیری‌هایی که در شبکه‌های فناوری اطلاعات، سیستم‌ها و اپلیکیشن‌ها شناسایی‌شده‌اند، پاداش می‌گیرند. شرکت‌ها برای ارزیابی مستقل و مطمئن امنیت خود و رفع به‌موقع مشکلات امنیتی قبل از اینکه مهاجمان از آن‌ها سوءاستفاده کنند، باگ باونتی برگزار می‌کنند. 

به گفته وی، پلتفرم‌های باگ باونتی زیادی در جهان وجود دارد، اما تمام برنامه‌های آن‌ها به یافتن آسیب‌پذیری‌ها در اپلیکیشن‌ها یا سرویس‌ها اختصاص‌یافته ومتخصصان آسیب‌پذیری‌های بسیار کم‌اهمیتی را پیدا می‌کنند و شرکت‌ها همیشه آن‌ها را برطرف نمی‌کنند. استندآف 365 علاوه بر شکل سنتی کشف آسیب‌پذیری‌ها، برای نخستین بار مکانیسم پاداش جدیدی را برای خروج از این وضعیت ارائه می‌دهد:

تفاوت اصلی پلت فرم ما قابلیت ایجاد برنامه‌ها مطابق با اصل امنیت سایبری مؤثر است، زمانی که هکرهای کلاه‌سفید فقط به دنبال آسیب‌پذیری‌های مجزا در سیستم نیستند، بلکه سناریوهایی را اجرا می‌کنند که برای آن غیرمجاز هستند. ما به شرکت‌ها پیشنهاد می‌کنیم خودشان ریسک‌هایی را که وقوع آن‌ها می‌تواند پیامدهای غیرقابل قبولی به دنبال داشته باشد تعیین کنند و به هکرهای کلاه‌سفید در ازای گزارش در مورد اقداماتی که منجر به وقوع خطرات احتمالی می‌شود، پاداش پرداخت نمایند. محقق نه‌تنها باید یک آسیب‌پذیری را پیدا کند، بلکه باید از آن بهره‌برداری کند، امتیازات را در سیستم ترفیع دهد، اقدامات دیگری را انجام دهد که درنتیجه آن‌ها، به‌عنوان‌مثال، می‌توان داده‌های کاربر را به دست آورد. این رویکرد یکسری مزایا هم برای محققان دارد، چراکه پاداش‌ها بیشتر خواهد بود و هم برای شرکت‌هایی که فقط بابت آنچه هکر موفق به پیاده‌سازی آن شده است، هزینه می‌پردازد.

منبع:

تازه ترین ها
تحریم
1405/05/19 - 20:24- اقیانوسیه

تحریم هکرها و نهادهای تبلیغاتی روسیه توسط نیوزیلند

نیوزیلند در ادامه فشارهای خود علیه مسکو، تحریم‌های جدیدی را علیه ۳۳ فرد و نهاد روس اعمال کرد.

حمله
1405/05/19 - 20:17- جنگ سایبری

حمله هکرهای نظامی روسیه به کارکنان فناوری اطلاعات اوکراین

پژوهشگران امنیت سایبری اعلام کردند هکرهای مرتبط با اطلاعات نظامی روسیه با جعل هویت استخدام‌کنندگان شرکت‌های فناوری، کارکنان حوزه فناوری اطلاعات اوکراین را فریب داده و آنها را به نصب نرم‌افزارهای مخرب روی رایانه‌هایشان ترغیب می‌کنند.

ارائه
1405/05/19 - 20:10- آمریکا

ارائه طرح ۳۰۰ میلیون دلاری برای امنیت سایبری سامانه‌های آب آمریکا

دو سناتور دموکرات آمریکا روز دوشنبه طرحی را ارائه کردند که بر اساس آن سالانه ۳۰۰ میلیون دلار برای ارتقای امنیت سایبری سامانه‌های آب و فاضلاب این کشور اختصاص خواهد یافت.