about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

برگزاری مانور دفاع سایبر توسط ناتو در استونی

در این مانور ۴۰۰ متخصص امنیت سایبر گرد هم می‌آیند و گروه‌هایی شرکت خواهند کرد که نماینده‌های ۱۶ کشور هستند. این مانور در شهر تالین استونی در راستای ارتقای توانایی‌های ناتو در زمینه‌ی دفاع سایبری برگزار می‌شود. این مانور به این گروه‌ها امکان می‌دهد که نقش هکرها و کاربران یک سامانه را بازی کنند که حملات و دفاع به زیرساخت‌های حیاتی را انجام می‌دهند. هدف از برگزاری این مانور در امسال، تهدیدات بالقوه‌ای است که به علت ویندوز ۱۰ به وجود آمد. این مانور در حالی برگزار می‌شود که تنش‌ها در اروپای شرقی به دلیل کمکش های اکراین بالاگرفته است. راب پریچارد (Rob Pritchard)، متخصص امنیت سایبر در موسسه سلطنتی مطالعات امنیت و دفاع در لندن (Royal United Services Institute) گفت: «این مانور حملاتی را مشابه آنچه دولت روسیه و یا بخش‌های تحت حمایت این دولت از آن استفاده می‌کند، شبیه‌سازی می‌کند. اکنون روسیه در رادارهای ناتو خودنمایی می‌کند.» دولت استونی ادعا دارد که رسانه‌ها و وب‌سایت‌های برخی از شرکت‌ها در سال ۲۰۰۷ از جانب روسیه موردحمله قرار گرفتند، اما دولت روسیه چنین چیزی را منکر شد. در نشست ناتو که در ماه سپتامبر ۲۰۱۴ برگزار شد، اوباما و برخی دیگر از رهبران دنیا گفتند که حملات سایبری به اعضای ناتو همان جوابی را خواهد داشت که یک تهاجم نظامی دارد و همچنین دستور افزایش اتحاد در زمینه‌ی توان دفاع سایبری را دادند. همان‌طور که ذکر شد، زمان دقیق مانور مذکور مشخص نشده است ولی در خبرگزاری‌ها آمده که بین روزهای بیست و یکم تا بیست و ششم آوریل خواهد بود.
درحالی‌که امسال کشورهای کمتری در این مانور شرکت می‌کنند، متخصصین سایبری بیشتری حضور پیدا خواهند کرد. لازم به ذکر است که از سال ۲۰۱۰ این مانور هرساله برگزار می‌شود و سالانه فناوری‌های نوینی را که بر روی توسعه بازارهای جهانی تأثیر می‌گذارد و آخرین تهدیدات امنیت سایبر را معرفی می‌کنند. برنده‌ی نهایی این مانور در سال گذشته کشور لهستان بود. کشورهای شرکت‌کننده در این مانور عبارت‌اند از: استونی، گرجستان، آلمان، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لهستان، اسلواکی، اسپانیا، مجارستان، آمریکا، هلند، اتریش، انگلیس، فرانسه، جمهوری چک

 

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.