about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

فینال مسابقات جهانی برنامه‌نویسی دانشجویان در روسیه برگزار خواهد شد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مسکو برای نخستین بار میزبان فینال مسابقات جهانی برنامه‌نویسی دانشجویان آی‌سی‌پی‌سی (ICPC) خواهد بود. این مرحله از 1 تا 6 اکتبر 2021 برگزار شده و در آن 135 تیم از بیش از 60 کشور با هم به رقابت خواهند پرداخت. 

دمیتری چرنیشنکو (Dmitry Chernyshenko)، معاون نخست‌وزیر روسیه در این خصوص اعلام کرد مسابقات جهانی برنامه‌نویسی نه‌تنها علاقه جوانان به رشته‌های فناوری اطلاعات را افزایش می‌دهد، بلکه تقاضا برای محصولات و راه‌حل‌های روس در حوزه فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات را نیز که یکی از وظایف برنامه ملی «اقتصاد دیجیتال» است، ارتقاء می‌دهد.

ماکسیم پارشین (Maxim Parshin)، معاون وزیر ارتباطات روسیه نیز دراین‌باره اظهار داشت: 

ما پیشنهاد کردیم که امسال یکی از موضوعات اصلی برنامه عمومی فینال مسابقات Open Source باشد. بدین نحو، این رویداد به محبوب سازی این گرایش در روسیه و توسعه جامعه برنامه نویسان Open Source کمک شایانی می‌کند.

پروفسور ویلیام بی پوچر (William B. Poucher)، مدیر اجرایی آی‌سی‌پی‌سی در مورد این رویداد می‌گوید:

فینال ICPC در مسکو یک رویداد برجسته خواهد بود که درخشان‌ترین دانشجویان برنامه‌نویس را از سراسر جهان معرفی می‌کند. با آموزش در حوزه فناوری‌های رایانه و با الهام بخشی به نسل جوان متخصصان فناوری اطلاعات، ما فرصت‌های جدیدی به روی نسل‌های آینده می‌گشاییم تا آن‌ها را برای اداره جهان فردا در آغاز هزاره دیجیتال آماده ‌سازیم. 

مسابقه برنامه‌نویسی دانشجویان سراسر جهان یکی از مهم‌ترین و معتبرترین مسابقات تیمی در حوزه فناوری اطلاعات است که از سال 1977 برگزار می‌شود. هرساله بیش از 50،000 دانشجو از بیش از 4000 دانشگاه 115 کشور دنیا در دورهای مقدماتی شرکت می‌کنند و تنها برترین‌های آن‌ها به مرحله فینال راه می‌یابند.  

کمیته ناظر این مسابقات را میخائیل میشوستین، نخست‌وزیر روسیه رهبری می‌کند. دمیتری چرنیشنکو، معاون نخست‌وزیر، سرگئی سابیانین، شهردار مسکو، ماکسوت شادایف، وزیر ارتباطات روسیه عضو این کمیته هستند. فینال مسابقات مورد اشاره با پشتیانی وزارت ارتباطات روسیه، موسسه فیزیک و فناوری مسکو برگزار خواهد شد. 

منبع:

تازه ترین ها
نگرانی
1405/04/27 - 18:36- هوش مصنوعي

نگرانی فزاینده در مورد هوش مصنوعی در بریتانیا

اداره ملی آمار بریتانیا از نگرانی فزاینده در مورد هوش مصنوعی در بریتانیا خبر داد.

تصمیم
1405/04/27 - 18:11- اروپا

تصمیم کمیسیون اروپا در مورد عملکرد گوگل

کمیسیون اروپا به گوگل دستور داد تا اندروید و موتور جستجوی خود را تحت قانون بازارهای دیجیتال تنظیم کند.

ایجاد
1405/04/27 - 14:34- هوش مصنوعي

ایجاد حاکمیت قوی در آموزش عالی توسط هوش مصنوعی مولد

سازمان همکاری و توسعه اقتصادی خواستار حاکمیت قوی در آموزش عالی توسط هوش مصنوعی مولد شد.