about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

رزمایش سایبری گرایدِکس (GridEx) برای حفاظت از شبکه برق آمریکای شمالی برگزار شد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از پایگاه کنگره؛ بیش از 700 کارشناس مرتبط با شبکه برق و سایر زیرساخت‌های حیاتی مرتبط هفته گذشته در یک رزمایش سایبری شرکت کردند که برای آزمایش پایداری شبکه برق آمریکای شمالی در برابر یک حمله فیزیکی و سایبری بزرگ طراحی شده بود.

این رزمایش سایبری به دلیل وقوع حملات سایبری جدی سال گذشته در آمریکا و هشدار مقامات امنیتی این کشور مبنی بر افزایش حملات علیه زیرساخت‌های حیاتی برگزار شد.

رزمایش سایبری گرایدِکس که هر دو سال یک‌بار برگزار می‌شود و بزرگ‌ترین رزمایش امنیتی شبکه برق در آمریکای شمالی است به میزبانی مرکز اشتراک‌گذاری و تجزیه‌وتحلیل اطلاعات الکتریکیِ شرکت (NERC) برگزار شد.

رزمایش امسال ششمین رزمایش گرایدِکس بود که به دلیل نگرانی‌های ناشی از کرونا به‌صورت مجازی و طی دو روز از 16 تا 17 نوامبر 2021 برگزار شد.

شرکت‌های بزرگ و کوچکی از بخش‌های مرتبط مانند ارتباطات، خدمات مالی و گاز طبیعی در این رویداد حضور داشتند.

شرکت‌های کانادایی و مقاماتی از وزارت انرژی و وزارت امنیت داخلی آمریکا نیز در این رزمایش شرکت کردند. گزارشی از این رزمایش در ماه مارس منتشر خواهد شد.

جیم راب (Jim Robb) رئیس و مدیرعامل شرکت (NERC) به خبرنگاران گفت:

این رزمایش همه عوامل را در یک اکوسیستم گرد هم می‌آورد و به تعبیر من یک واکنش جمعی، تمرین و یادگیری، آشنایی با یکدیگر، تقویت زیرساخت‌های ارتباطی لازم برای شرایط اضطراری و تقویت همه ما است. دشمنان ما همچنان به دنبال راه‌هایی برای نفوذ به شبکه‌های به‌هم‌پیوسته ما هستند و ما با انجام این رزمایش به دنبال جلوگیری از این اتفاق هستیم.

منبع:

تازه ترین ها
تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.

واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.