about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

اتحادیه اروپا در 21 فوریه رزمایش سایبری برگزار می‌کند. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزرای خارجه 27 کشور در 21 فوریه در بروکسل در مانور امنیت سایبری اتحادیه اروپا شرکت خواهند کرد. 

بر طبق گزارش تاس، یک نماینده عالی‌رتبه اتحادیه اروپا در آستانه نشست وزیران خارجه در بروکسل اعلام کرده است نشست شورای اتحادیه اروپا با برگزاری مانورهای امنیت سایبری که توسط جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه با همراهی فرانسه، ریاست شورای اتحادیه اروپا سازمان‌دهی می‌شوند به پایان خواهد رسید.

به گفته این نماینده، هدف از رزمایش‌ها تست پاسخ اتحادیه اروپا به حملات سایبری احتمالی است. مانورها درباره این نیست که چه کسی حملات سایبری را انجام می‌دهد، هدف آن‌ها، این است که اعضای اتحادیه اروپا بایستی آماده پاسخگویی به حملات سایبری باشند. 

پیش‌تر اعلام‌شده بود هدف از رزمایش‌ آزمایش تاب‌آوری اروپا در برابر نفوذ خارجی، تقویت آمادگی و همکاری بین دولت‌ها و بهبود اثربخشی واکنش مشترک است.

منبع:

تازه ترین ها
واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

ضربه
1405/04/02 - 09:43- جرم سایبری

ضربه بین‌المللی به شبکه بدافزاری مرتبط با گروه هکری روسی

نهادهای مجری قانون در چند کشور با اجرای یک عملیات مشترک بین‌المللی، شبکه بدافزاری مرتبط با گروه سایبری روسی موسوم به اویل کورپ را هدف قرار دادند.