about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

کشور اردن اولین اجلاس امنیت سایبری خود را در تاریخ 25 سپتامبر سال جاری در پایتخت خود اَمان برگزار خواهد کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مرکز ملی امنیت سایبری (NCSC) اردن، با مشارکت انجمن فناوری اطلاعات و ارتباطات این کشور (int@j)، اولین اجلاس امنیت سایبری اردن 2023 را در تاریخ 25 سپتامبر سال جاری در پایتخت خود اَمان برگزار خواهد کرد.

پِترا (Petra)، خبرگزاری اردن، اعلام کرد که براساس بیانیه انجمن فناوری اطلاعات و ارتباطات، در این اجلاس موضوعاتی در مورد سیاست‌ها و استراتژی‌های سایبری، مکانیسم‌های همکاری برای مقابله با خطرات و تهدیدات سایبری بین‌المللی پیش روی کشورها و جوامع و همچنین درباره تخصص و پیشرفت کشورها در دستیابی به امنیت سایبری و دیجیتال مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

مقامات و شخصیت‌های نهادهای دولتی از بخش‌های مختلف، علاوه بر شرکت‌های خصوصی اردن، منطقه‌ای و بین‌المللی متخصص در زمینه امنیت سایبری و شرکت‌هایی که در سایر بخش‌ها فعالیت می‌کنند و فعالیت‌های آنها مستلزم اجتناب از خطرات سایبری است، در این اجلاس شرکت خواهند کرد.

بحث‌های متنوع و بین‌المللی 

نیدال بیطار (Nidal Bitar)، مدیر عامل اینتاج (انجمن فناوری اطلاعات و ارتباطات اردن)، گفت که در این اجلاس بین 400 تا 450 رهبر از بخش‌های مختلف شرکت خواهند کرد.

بیطار توضیح داد که این اجلاس شاهد 23 جلسه بحث و گفتگو و کارگاه خواهد بود که موضوعات متعددی، در درجه اول بازار امنیت سایبری جهانی، راه‌حل‌های امنیت ابری و محافظت در برابر ویروس‌ها و بدافزارها، را شامل می‌شود.

عربستان سعودی، امارات متحده عربی، فلسطین، مصر، عمان، قطر، بحرین و کویت در این اجلاس شرکت می‌کنند تا درباره مسائل حقوقی محلی و بین‌المللی و حفاظت از داده‌ها و تأثیر قابل توجه هوش مصنوعی بر امنیت سایبری بحث کنند.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.