about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

برگزاری اجلاس جنگ سایبری ناتو (2)

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ در ادامه‌ی اجلاس جنگ سایبری ناتو، فرماندهان سه کشور هلند، انگلیس و فرانسه به گفتگو درباره‌ی همکاری‌های سایبری پرداختند. دریادار آرناد کوستیلیئر از فرانسه، جیمز هاکنهال از انگلیس و هنز فولمر از هلند، فرماندهان سایبری این سه کشور در اجلاس یادشده بودند.

آن‌ها چنین نتیجه گرفتند: «همکاری‌های بین‌المللی می‌تواند موجب اعتماد شود، به‌ویژه همکاری‌های همه‌جانبه در دفاع سایبر. گردآوردن مردم به سمت دفاع سایبر، یک اصل برای به وجود آوردن چنین اعتمادی است.» همچنین آن‌ها موافقت کردند که نیروهای مسلح باید ظرفیت‌های عملیاتی سایبری را توسعه دهند.

به علاوه در این اجلاس به این نکته اشاره شد که انگلیس در حال مصرف 3.2 میلیارد دلار در حوزه‌ی سایبری تا پنج سال آینده است. نکته‌ی مهم دیگر -که مورد تأیید شرکت‌کنندگان روز اول این اجلاس قرار گرفت- لزوم ورود سایبر در تمام رزمایش‌های این سازمان و ضرورت بهبود دکترین سایبری بود.

شایان‌ذکر است به تازگی شورای آتلانتیک در گزارشی نوشت ناتو باید نشان دهد که از ظرفیت‌های آفند سایبری برای بازدارندگی، استفاده می‌کند.

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.