about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت امنیت سایبری «BI.ZONE» و اسبربانک روسیه آموزش آنلاین امنیت سایبری برگزار می‌کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ خبرگزاری تاس در گزارشی از برگزاری آموزش آنلاین امنیت سایبری در روسیه خبر داد. 

این طرح بین‌المللی که سایبرپالیگون (Cyber Polygon) نام‌گرفته، قرار است 8 ژوئیه توسط اسبربانک برگزار گردد.

سازمان‌ها و مؤسسات دولتی کشورهای مختلف در این رویداد توانایی‌های خود در مقابله با حملات سایبری را محک زده و تجارب موفقشان را به یکدیگر انتقال می‌دهند. 

شرکت‌کنندگان به بررسی آسیب‌پذیری‌ها، دفع حملات سایبری، تحقیق روی حملات انجام‌شده و جمع‌آوری اطلاعات مربوط به حمله و انتقال آن به سازمان‌های انتظامی خواهند پرداخت. 

طبق گزارش تاس، ولادیمیر پوزنر (Vladimir Pozner)، خبرنگار روس و نیک گوینگ (Nik Gowing)، خبرنگار بی‌بی‌سی نیز در این رویداد درخصوص انتشار اخبار جعلی به بحث و تبادل‌نظر خواهند پرداخت. این دو کارشناس تأثیر فیک نیوز بر کسب‌وکار و راهکارهای مقابله با آن را بررسی خواهند کرد.

کارشناسان اسبربانک در این خصوص اعلام کردند:

دروغ‌پراکنی در اینترنت طی سال‌های اخیر به مسئله بسیاری مهمی تبدیل‌شده است. رهبران کشورها آن را موردبحث قرار داده و در برخی کشورها من‌جمله روسیه قوانین خاصی در مورد آن تصویب می‌شود. شبکه‌هایی مثل فیس بوک، توییتر و گوگل با آن مقابله می‌کنند. فیک نیوز خسارت جدی به اقتصاد جهانی وارد می‌کند و طبق برآوردهای انجام شده، در سال 2019 خسارات جهانی ناشی از آن 78 میلیارد دلار بوده است. 

براساس گزارش تاس، سایبرپالیگون با شبیه‌سازی صحنه نبرد سایبری به دنبال ارتقاء امنیت سایبری بین‌المللی و افزایش همکاری‌ها در مبارزه با تهدیدات سایبری است.

این رویداد طرح رسمی مرکز امنیت سایبری شرکت روسی «BI.ZONE» است که توسعه‌دهنده راهکارهای امنیت سایبری و محصولات پیشرفته بوده و به حفاظت از زیرساخت‌های فناوری اطلاعات می‌پردازد. 

 

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.