about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

فارنت/ این اقدام در ابتدا با تغییر  Nokia.com و انتقال این سایت به زیر مجموعه وب‌سایت مایکروسافت انجام گرفت و نوکیا فرانسه به عنوان اولین زیر مجموعه از نوکیا، نام مایکروسافت لومیا را در حساب‌های کاربری فیس‌بوک، توییتر و سایر شبکه‌های اجتماعی خود با نام نوکیا جایگزین کرد.

 از طرف دیگر مایکروسافت تایید کرده که تا چند هفته دیگر سایر کشورها نیز تغییر نام برند را انجام خواهند داد. درست است که نوکیا واحد گو‌شی‌های موبایل خود را از دست داده اما این امر به هیچ وجه به معنای از بین رفتن کامل این برند نیست و این شرکت تمرکز خود را بر روی زیر ساخت‌های شبکه بیشتر خواهد کرد. در این بین اپلیکیشن‌های گوشی نوکیا ویندوز فون نیز نام خود را به نام لومیا داده‌اند و در تبلیغات جدید این محصول نیز اثری از نوکیا دیده نمی‌شود.

 جالب اینجاست که گوشی‌های لومیای حاضر در بازار هنوز لوگوی نوکیا را یدک می‌کشند و با این حساب مایکروسافت در محصولات آینده خود می‌تواند نام برند جدید خود که همان مایکروسافت لومیا می‌باشد را جایگزین این نام کرده و یا اینکه تنها به استفاده از نام لومیا بسنده کند.

در مجموع برای نتیجه‌گیری در خصوص نوع و نحوه استفاده مایکروسافت پس از تغییر نام برند نوکیا با مایکروسافت لومیا در گوشی‌های هوشمند خود باید تا معرفی اولین محصول جدید این شرکت صبر پیشه کنیم.

تازه ترین ها
احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.

محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۳ سال در اروپا

یک هیئت ویژه کمیسیون اروپا محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی را برای افراد زیر ۱۳ سال توصیه کرد.

تقویت
1405/04/22 - 16:05- آسیا

تقویت هنجارهای سایبری سازمان ملل توسط تایلند

مؤسسه تحقیقات خلع سلاح سازمان ملل متحد با همکاری دولت تایلند، گام تازه‌ای برای تقویت اجرای هنجارهای سایبری سازمان ملل در سطح ملی برداشت.