about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

برنامه AMD برای عرضه تراشه هوش مصنوعی

شرکت تراشه سازی AMD برنامه تولید تراشه خود را تا پایان امسال پیش‌بینی و اعلام کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، شرکت تراشه سازی AMD برنامه تولید تراشه خود را تا پایان امسال پیش‌بینی و اعلام کرد. تراشه‌های هوش مصنوعی این شرکت قابل رقابت با تراشه های شرکت اینویدیا میباشد.

پس از این خبر،ارزش سهام AMD در معاملات حدود ۳ درصد افزایش یافت.

لیزا سو، مدیرعامل این شرکت گفت: AMD قرار است در سه ماهه چهارم، تولید تراشه های مبتنی بر هوش مصنوعی MI300 را افزایش دهد. تراشه های شتاب دهنده که عرضه کمی دارند، برای رقابت با تراشه های پیشرفته H100 که پیش تر توسط انویدیا فروخته شده اند، طراحی شده اند.

سو گفت که علاقه مشتریان به تراشه های سری MI300 بسیار بالا است و AMD در طول سه ماهه سوم، کار خود را با ارائه دهندگان ابری رده بالا، شرکت های بزرگ و چندین شرکت پیشرو در زمینه هوش مصنوعی گسترش داد.

سرمایه گذاران بر این باورند که تراشه های MI300 که قرار است اواخر سال جاری میلادی عرضه شوند، انویدیا را در بازار رو به رشد تراشه های هوش مصنوعی پیشرفته به چالش خواهند کشید.

تراشه MI300sبرخلاف تراشه های انویدیا و اینتل شامل کنترل های صادراتی صادر شده در ماه اکتبر نمیشود. AMD هنوز تراشه های ویژه ای برای بازار پرسود چین تولید نکرده است.

انویدیا تراشه های H100 خود را برای مطابقت با محدودیت های وزارت بازرگانی آمریکا در زمینه فروش نیمه رسانا هوش مصنوعی به چین اصلاح کرد.

سو در کنفرانسی که با تحلیلگران برگزار شد، گفت: AMD در حال بررسی استراتژی مشابهی با تراشه های MI300 و MI250 میباشد. البته برنامه ما این است که کاملاً با کنترل های صادرات آمریکا سازگار باشیم. اما ما معتقدیم که فرصتی برای توسعه محصول برای مجموعه مشتریانمان در چین وجود دارد که به دنبال راه حل های هوش مصنوعی هستند و ما به کار در این مسیر ادامه خواهیم داد.

AMD پیش بینی کامل دقیقی ارائه نداده است؛ اما گفته است انتظار دارد فروش سال ۲۰۲۳ در کسب وکار مرکز داده های این شرکت، ازجمله تراشه های MI300 ،از ۶.۰۴ میلیارد دلار فراتر برود.

جنی هاردی، مدیر پورتفولیو در گلوبال فاندریز که سهام انویدیا و AMD را در اختیار دارد، گفت : انویدیا هنوز با محدودیت عرضه مواجه است و راه را برای تراشه AMD باز گذاشته است.اگر AMD بتواند تولید و عرضه تراشه های MI300 را در سه ماهه چهارم افزایش دهد، احتمالاً شاهد تقاضای بالایی خواهیم بود؛ زیرا افراد زیادی نمیتوانند به تراشه های انویدیا دست پیدا کنند.

هاردی در ادامه افزود: ما تصور میکنیم AMD میتواند به شکلی موثر بخشی از این شکاف عرضه و تقاضا را پر کند.

سو گفت: AMD قطعات کافی برای تراشه های MI300 برای عرضه جهانی در سه ماهه چهارم امسال و سال ۲۰۲۴ دارد.

 

 

منبع:

تازه ترین ها
مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.