about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

پلیس فنلاند 4 درصد پرونده‌های جرایم اینترنتی را حل کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سوابق رسمی، از جمله آنهایی که از سوی آمار فنلاند گردآوری شده، نشان می‌دهد که پلیس این کشور 59 مورد از 1500 نقض اطلاعات گزارش شده (4 درصد موارد) را در سال گذشته حل کرده است.

یک دهه پیش، پلیس فنلاند موفق شد بیش از 30 درصد از موارد نقض اطلاعات را حل کند. پلیس فنلاند در گفتگو با وبگاه تخصصی «Yle» اعلام کرد که کاهش درصد پرونده‌های حل شده منعکس کننده انفجار در جرایم آنلاین است؛ به عنوان مثال، در سال 2012، پلیس با کمتر از 500 پرونده جرایم سایبری برخورد کرده است.

تا ماه ژوئن سال جاری، پلیس فنلاند بیش از 1000 مورد مشکوک به نقض اطلاعات را ثبت کرده بود. چند 10 مورد در سال جرایم جدی یا تشدید تلقی می‌شوند. پلیس سال گذشته یک مورد از مجموع 8 مورد تشدید را حل کرد.

جرایم با انگیزه مالی

هکرهایی که سازمان‌های بزرگ، از جمله «STT»، خبرگزاری فنلاند، پارلمان و مرکز روان‌درمانی «Vastaamo» را هدف قرار می‌دهند، اخیراً به تیتر اخبار تبدیل شده‌اند. با این حال، اکثر حملات افراد عادی را هدف قرار می‌دهند.

میکو رائوهاما (Mikko Rauhamaa)، رئیس مرکز جرایم سایبری اداره ملی تحقیقات (NBI) فنلاند توضیح داد :

«هک های زیادی در حساب‌های رسانه‌های اجتماعی وجود دارد که در آن هکرها سعی در باج‌خواهی از دارندگان حساب می‌کنند. مجرمان اغلب با سرقت اطلاعات و فروش آن به طرف‌های دیگر به دنبال سود مالی هستند.»

به گفته رائوهاما، حملات انکار سرویس (DoS) که سیستم‌ها را برای کاربران غیر قابل دسترس می‌کند، در سال‌های اخیر نیز افزایش یافته است.

او اشاره کرد که دستور دهندگان حملات انکار سرویس و گروه‌هایی که آنها را انجام می‌دهند اغلب نهادهای متفاوتی هستند که تحقیقات را پیچیده‌تر می‌کند؛ یکی از این موارد مربوط به دستور یک کودک برای حمله DoS به مدرسه آنها بود.

رئیس مرکز جرایم سایبری اداره ملی تحقیقات فنلاند خاطرنشان کرد :

«گروه‌های بین‌المللی نیز وجود دارند که به هر دلیلی می‌خواهند فنلاند را هدف قرار دهند. ما به دانش غیرنظامی زیادی نیاز داریم : مهندسان، متخصصان کلان داده و همه چیز در این بین. پیدا کردن این افراد در کشوری به بزرگی فنلاند کار سختی است. رقابت سخت است و کار برای دولت شاید انتخاب اول آنها نباشد.»

به گفته کارشناسان، با افزایش وقوع جرایم سایبری در فنلاند، پلیس در تلاش است تا کارشناسان متخصص کافی را جذب کند تا حجم پرونده‌ها فروکش کند.

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.

سرمایه‌گذاری
1405/04/22 - 11:00- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی در زیرساخت هوش مصنوعی

سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی حدود ۷۰ میلیون شِکِل در زیرساخت ملی برای مدل‌های هوش مصنوعی مبتنی بر داده‌های زیستی سرمایه‌گذاری کرد.

رزمایش
1405/04/22 - 10:44- آسیا

رزمایش مشترک آمریکا و کره جنوبی درمورد اخبار جعلی در زمان جنگ

ایالات متحده و کره جنوبی اولین رزمایش مشترک اخبار جعلی در زمان جنگ را برگزار کردند.