about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کمیسیون سعودی استفاده از هوش مصنوعی در ساخت فیلم بررسی کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ کمیسیون فیلم وزارت فرهنگ عربستان سعودی اخیراً یک جلسه مجازی برای بررسی استفاده از فناوری‌های هوش مصنوعی در توسعه صنعت سینما برگزار کرد.

در این جلسه آخرین پیشرفت‌های هوش مصنوعی در این بخش برجسته و نمونه‌هایی از کاربرد آن در تولید فیلم و نقش آن در پردازش کلان داده به نمایش گذاشته شد.

نمایندگان همچنین مفاهیم مرتبط با هوش مصنوعی مانند یادگیری ماشینی و عمیق، شبکه‌های عصبی، یادگیری تقویت شده، تحت نظارت و بدون نظارت، بینایی کامپیوتر و روباتیک را مورد بحث قرار دادند.

علاوه بر این، تأثیر هوش مصنوعی بر فیلم‌ها در مراحل مختلف ساخت آن‌ها، از جمله پیش‌تولید، تولید و پس از تولید و در بازاریابی، توزیع و ضبط حرکت مورد بررسی قرار گرفت.

سخنگوی کمیسیون گفت که استفاده از هوش مصنوعی در صنعت فیلم به افزایش استانداردهای کیفیت و رقابت در این بخش کمک می‌کند.

با این حال، خاطرنشان شد که چالش‌هایی مانند کمبود نیروی انسانی و خلاقیت، افزایش سناریوهای تکراری و احتمال جعل را نباید نادیده گرفت.

این نشست بخشی از مجموعه رویدادهای آزاد بود که به‌وسیله این کمیسیون با متخصصان برای تقویت گفتگو در جامعه فیلم عربستان برگزار شد.

منبع:

تازه ترین ها
جایگاه
1405/04/22 - 13:19- اروپا

جایگاه فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال اتحادیه اروپا

فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال پیشرو اتحادیه اروپا قرار گرفت.

مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.