about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

 مدیر آژانس فضایی روسیه اعلام کرد برخی شرکت‌های خارجی داده‌های لازم برای هدایت موشک‌های اوکراین را جمع‌آوری می‌کنند. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مدیر آژانس فضایی روسیه دمیتری روگوزین در مصاحبه با شبکه تلویزیونی «روسیه 24» اعلام کرد شرکت‌های خصوصی آمریکا داده‌های تصویری و راداری را جمع‌آوری می‌کنند تا اطلاعات موردنیاز برای هدایت موشک‌ها را در اختیار اوکراین قرار دهند. 

روگوزین دراین‌باره اظهار داشت:

هم لاکهید مارتین و هم بوئینگ و سایر شرکت‌های خصوصی همچون اسپیس اکس امروز همه آن‌ها برای حل یک مسئله مشخص جمع شده‌اند- جمع‌آوری اطلاعات بصری در زمان واقعی از طریق تجهیزات راداری و نظارت عادی تا به نیروهای مسلح اوکراین امکان دهند از فضای ابری ذخیره‌سازی داده‌ها برای تعیین اهداف و هدایت موشک‌های بالستیک خود یا راه‌اندازی یک سیستم موشکی پرتاب چندگانه استفاده نمایند. 
 

منبع:

تازه ترین ها
واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

ضربه
1405/04/02 - 09:43- جرم سایبری

ضربه بین‌المللی به شبکه بدافزاری مرتبط با گروه هکری روسی

نهادهای مجری قانون در چند کشور با اجرای یک عملیات مشترک بین‌المللی، شبکه بدافزاری مرتبط با گروه سایبری روسی موسوم به اویل کورپ را هدف قرار دادند.