about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

هم‌زمان با افزایش فشار دونالد ترامپ، به اعضای ناتو، جنگجویان سایبری آمریکا، فعالیت خود را در ناتو آغاز کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان امنیتی معتقدند، حضور آمریکایی‌ها در ارتش امنیت سایبری و بخش فناوری ناتو، میدان را برای دونالد ترامپ، در تحت‌فشار گذاشتن اعضای پیمان آتلانتیک شمالی، محدود خواهد کرد و دست او را می‌بندد.
به‌تازگی، کوین شید (Kevin Scheid)، یکی از کارشناسان اسبق و بازنشسته وزارت دفاع آمریکا، به سمت ریاست آژانس ارتباطات و اطلاعات ناتو انتخاب شد. این آژانس، مسئولیت اداره شبکه‌های الکترونیکی 29 عضو ناتو را بر عهده دارد. این آژانس راهبردی ناتو، سالانه 1 میلیارد یورو، برای تحقق اهداف ناتو و اطمینان یافتن از مأموریت‌های فنی برای مقابله با تروریست، محافظت از حریم هوایی اروپا، هدایت عملیات‌های دریایی و مقابله و محافظت در برابر حملات سایبری صرف می‌کند و در حقیقت، پشتیبان فنی مأموریت‌های ناتو در حوزه دیجیتال محسوب می‌شود.
کوین شید، دراین‌باره گفت: «علاوه بر اندیشیدن در مورد آینده و تلاش برای ارتقاء سطح توانایی‌ها، به‌صورت هم‌زمان ما باید از این موضوع اطمینان پیدا کنیم که شبکه‌های موجود ما، ایمن هستند و به‌خوبی فعالیت می‌کنند.»
ترامپ، ثابت کرده است که روابط خوبی با ناتو ندارد و در طول مدت تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری، ناتو را ساختاری ناکارآمد و منسوخ شده قلمداد کرده بود. بعد از ورود ترامپ به کاخ سفید، رئیس‌جمهور جدید آمریکا، فشارها را بر اعضای ناتو، به جهت پرداخت درصد بیشتری از هزینه‌های دفاعی بیشتر کرده است و از ناتو خواسته است تا نقش پررنگ‌تری در مبارزه با تروریست ایفا کند.
آژانس ارتباطات و اطلاعات ناتو، سازمانی با بیش از 2000 نفر نیرو است که در سال 2012 شکل گرفت. امروزه امنیت سایبری، به اولویت اصلی و دستور کار ویژه اعضای ناتو تبدیل شده است. این در حالی است که مقامات ناتو، از افزایش شصت‌درصدی حملات سایبری به اعضای این پیمان خبر می‌دهند و بر اساس ادعاهای موجود، بیشتر این حوادث سایبری، با پشتوانه دولتی صورت می‌پذیرد.
درهرحال، سیاست دوگانه ترامپ در برابر ناتو، اعضای این پیمان را دچار نوعی سردرگمی کرده است و سبب شده است تا برخی تصمیمات مهم این سازمان، در مقام اجرا، با چالش‌هایی مواجه شوند.
 

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.