about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

بر اساس برخی گزارش ها، وزارت دفاع اسرائیل در سال 2015 خواستار دریافت اطلاعات در مورد آسیب‌پذیری‌های عجیب نرم‌افزاری شده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ در نامه وزارت دفاع رژیم صهیونیستی به هکرها و شرکت‌های آمریکایی با داشتن تخصص در ایجاد بهره‌گیری‌های سایبری صفر روزه، نگاهی اجمالی به نحوه کارکرد برخی دولت‌ها برای جلوگیری از افزایش ابزارهای معمول طراحی‌شده در استثمار مخفیانه آسیب‌پذیری‌های نرم‌افزاری شده است.

این نامه ناخواسته از دیدگاه برخی گیرندگان که گفتند هیچ ارتباطی با دولت اسرائیل نداشته‌اند، عجیب توصیف‌شده است.

به گفته برخی مقامات دولتی، در این نامه که توسط کنسولگری اسرائیل در نیویورک فرستاده شده، آمده است: «وزارت دفاع دولت رژیم صهیونیستی (GOI­MOD) علاقه‌مند به تحقیق و توسعه آسیب‌پذیری‌های پیشرفته و سوءاستفاده‌های صفر روزه برای استفاده توسط سازمان‌های اجرای قانون و امنیت در طیف وسیعی از سکوها و فناوری‌های هدف است. ما علاقه‌مند به پیمانکاران امنیت سایبری تهاجمی و تدافعی با تمرکز روی تحقیق و توسعه آسیب‌پذیری‌ها هستیم که باعث می‌شود وزارت دفاع دولت رژیم صهیونیستی با تیم‌ها و پروژه‌های مربوطه آشنایی و مشارکت داشته باشد.»
یکی از گیرندگان ناشناس درخواست اسرائیل، آن را "بسیار نامنظم" نامید، درحالی‌که دیگران اعلام داشتند که این نامه طبیعی نبود.

تخریب سایبری مطمئن متقابل؟

کارشناسان امنیت سایبری بر این باورند که درخواست غیرمعمول بی‌پرده به‌عنوان یک درخواست استاندارد اطلاعاتی می‌باشد. پیمانکار دولتی سابق ایالات‌متحده عنوان کرد: «من قبلاً هم تعداد زیادی درخواست‌های اطلاعاتی مانند این مورد از سازمان‌های دولتی ایالات‌متحده دیده‌ام.»
بر اساس اطلاعات دولتی، اسرائیل به‌عنوان یک قدرت جهانی در زمینه فناوری‌های سایبری، حدود 20 درصد از سرمایه‌گذاری‌های خصوصی جهانی را در امنیت سایبری به خود اختصاص داده است. گزارش سال 2016 در مورد این صنعت نشان داد که حدود 430 شرکت امنیت سایبری و میانگین 52 استارت آپ در این بخش به‌طور سالانه از سال 2000 در اسرائیل فعالیت دارند.

کارشناسان غربی ادعا کردند که در سال 2010، نرم‌افزار مخرب استاکس نت به‌طور قابل‌توجهی باعث اختلال در تأسیسات غنی‌سازی اورانیوم ایران شد که موقتاً جاه‌طلبی‌های هسته‌ای ایران را عقب راند. اگرچه هیچ‌یک از کشورها به‌طور آشکارا مسئولیت این کار را قبول نکردند، اما اعتقاد بر این است که این کرم به‌طور مشترک یک سلاح سایبری ساخته‌شده توسط آمریکا و اسرائیل است.
 

تازه ترین ها
مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.