about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

برآورد تهدیدات سایبری اسرائیل (قسمت چهارم)

در این گزارش، به آخرین بخش از اندیشه‌ها، باورها و اصول در حوزه عملیات سایبری اسرائیل می پردازیم.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ 

1) عدم یکپارچه سازی فرماندهی سایبری

ارتش رژیم صهیونیستی تصمیم گرفته است تا فرماندهی یکپارچه سایبری نداشته باشد و در عوض، با اتکا به دکترین اطلاعات سایبری جدید، قدرت سایبری خود را بیش‌ازپیش مستحکم سازد. همچنین اسرائیل با به‌کارگیری نیروهای بازنشسته واحد 8200 در امور نظامی، از تجارب آن‌ها در امور اطلاعاتی بهره می‌برد. البته بر اساس صحبت‌های یکی از مقامات ارتش این رژیم، حوزه فعالیت ضد اطلاعاتی-سایبری ارتش به واحد مخابرات منتقل خواهد شد و همه فعالیت‌های اطلاعاتی-سایبری جزو وظایف واحد مخابرات قرار خواهد گرفت. واحد مخابرات همچنین مسئول ساخت و محافظت از رایانه‌ها و شبکه‌های رایانه‌ای خواهد بود. طرح یکپارچه‌سازی فعالیت‌های سایبری، از این باور نشئت می‌گرفت که حوزه‌ی سایبری به‌اندازه‌ی کافی از دیگر قوا مستقل هست که بتواند در چارت سازمانی ارتش اسرائیل، قوه‌ای جدا به شمار رود. این طرح که در سال 2015 مطرح شد، در جهت دستیابی ارتش این رژیم به اهدافش و تحت عنوان «استراتژی IDF» شناخته می‌شود.

2) دفاع کردن نیازمند تفکری مانند یک هکر است

در حوزه پدافند سایبری نیز اسراییل با گنبد آهنین دیجیتال، می‌خواهد حرکتی نو را برای جهان به نمایش بگذارد. بهره‌گیری از دفاع عامل و غیرعامل، نشان می‌دهد امروزه فقط به‌کارگیری دفاع صرف جوابگو نیست و قدرت‌های سایبری می‌کوشند در هنگام مواجهه با یک حمله نه‌تنها آن را دفع کنند، بلکه متقابلاً پاسخ آن را نیز بدهند. در واقع، ابداع روش‌های نوین حمله سایبری، به‌کارگیری از استعداد نخبگان برای راه‌های جدید حمله سایبری نشان می‌دهد که اسراییل، دقیقاً برای دفاع، مانند یک هکر فکر می‌کند و اهتمام می‌ورزد که ابتدا آسیب‌پذیری‌ها و روش‌های مقابله را پیدا کند، خود را در برابر آن‌ها امن سازد و سپس به صدور آن‌ها بپردازد.

3) فضای سایبری، خط مقدم و مرز جدید

صحبت‌های نتانیاهو درباره سایبر، نشان می‌دهد این رژیم، فضای سایبری را هم به‌عنوان خط مقدم نبرد و هم نوعی مرز جدید می‌بیند. در حقیقت بینش اسراییل بر این است که نه‌تنها باید در قدرت نظامی، برتر بود، بلکه باید نخبگانی را تربیت کرد که بتوانند اسراییل را به‌جایگاه رهبری در فضای سایبری برسانند.

4) گمنام بودن در فضای مجازی

اگر در اخبار رسانه‌ها در مورد حملات سایبری دقت کنیم، خواهیم دید که کمتر خبری درباره حمله سایبری اسراییل به سایر نقاط، مطرح می‌شود. حتی در دانشنامه‌ای که با موضوع گروه‌های هکری به‌وسیله انجمن امنیت سایبری نگاشته شد، نام یک گروه از هکرهای اسراییلی نیز نیامده است. اویاتار ماتانیا، گمنامی در فضای سایبری را یک اصل پیروزی در امنیت می‌داند.

5) حس پارانوئید سایبری

اسراییل سعی می‌کند با تبلیغ محصولات امنیتی و دفاعی خود در حوزه‌ی سایبری، کشورها را به همکاری با این رژیم ترغیب کند و خود را آگاهی ساز تهدیدات سایبری می‌داند. نکته‌ی مهمی که در اینجا باید درباره‌ی آن بحث کرد، ادعای اسراییل در خصوص «پارانویید سایبری» است. اصطلاح پارانویید به حالتی گفته می‌شود که شخص دائماً گمان می‌کند، بسیاری از چیزهای اطراف او، زندگی وی را تهدید می‌کنند و همیشه نگران آسیب‌های جانی و مالی و توطئه‌های افراد است. رژیم صهیونیستی بر این باور است تهدیدات سایبری فراوانی متوجه این رژیم است و تلاش می‌کند تا خود و دیگران را از این تهدیدات آگاه کرده و برای مقابله با آن‌ها، کمک‌رسانی کند. این رژیم ادعا دارد این آگاهی بخشی، موجب تقویت شرکت‌های امنیت سایبری بخش غیرنظامی و سرمایه‌گذاری در امنیت سایبری می‌شود.

 
تازه ترین ها
تسریع
1405/04/22 - 14:08- هوش مصنوعي

تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌های یونان

یونان یک برنامه بودجه ۱۰ میلیون یورویی را برای تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌ها را راه‌اندازی کرد.

جایگاه
1405/04/22 - 13:19- اروپا

جایگاه فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال اتحادیه اروپا

فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال پیشرو اتحادیه اروپا قرار گرفت.

مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.