about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

بر اساس گزارشات کارشناسان امنیتی، بدافزار Emotet در سال 2020رایج ترین بدافزار مورد استفاده در حمله به سازمان ها بوده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ طبق گزارشات شرکت امنیت سایبری Check point، بدافزار Emotet در ماه دسامبر بیش از 7 درصد سازمان های سرتاسر جهان را مورد هدف قرار داده است. 


Emotet از سال 2014 فعال است و روز به روز در حال به روز رسانی شدن توسط عاملین پخش کننده آن است. 


این بدافزار در ابتدا یک Banking Trojan بود که اعتبار نامه های بانکی را سرقت می کرد اما به تدریج تکامل یافت به طوری که می توانست به طور کامل در پشتی ماشین های در معرض خطر را برای مجرمین سایبری قابل دسترسی کند.
این بدافزار می تواند پس از آن، به دیگر مجرمین سایبری فروخته شود و بدافزار های دیگری مانند باج افزار را نیز در حمله های خود شرکت دهد.
بدافزار Emotet به غیر از دارا بودن قابلیت های کرم رایانه ای، می تواند از طریق استفاده از ایمیل های فیشینگ در سیستم های مختلف منتشر شود. 


مهم نیست این بدافزار چه زمانی وارد سیستم می شود. Emotet می تواند به مدت طولانی در یک شبکه بماند و شناسایی نشود. 


این بدان معناست که قربانیان معمولا از وجود این بدافزار در شبکه خود بی اطلاع می مانند و عملا زمانی متوجه این موضوع می شوند که خیلی دیر شده است.
Banking Trojan Trickbot دومین بدافزاری است بیشترین سهم را در حمله های سایبری از آن خود کرده است. این بدافزار مانند Emotet دائما به روز رسانی می شود. 
بدافزار Formbook نیز سومین بدافزار رایج سال 2020 بود. این بدافزار با قیمت پایین در وب تاریک فروخته می شود اما همه اطلاعات مورد نیاز برای سرقت اطلاعات را برای مجرمان سایبری فراهم می کند.
این بدافزار می تواند نام کاربری ورمز عبور را از مرورگر به سرقت ببرد و اطلاعاتی مانند اسکرین شات های گرفته را جمع آوری کند.
طبق گزارشات، Trickbot و  Formbook هرکدام عامل 4 درصد از نفوذها به سازمان های سرتاسر دنیا هستند.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.