about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

بدافزار قدرتمند قلی!

محققان امنیتی حمله های مختلف فیشینگ را شناسایی کردند که از طریق ایمیل گسترش می یابند. در این ایمیل ها فایل های مخرب اکسل وجود دارد که وقتی باز شود، کد Visual Basic for Applications آن اجرا شده و سیستم کاربر را آلوده می کند.

این بدافزار تنها توسط یک آنتی ویروس شناخته شد! به دلیل ویژگی های خاص آن، محققان امنیتی اعلام کرده اند که افراد خبره ای در توسعه آن نقش داشته اند.

بدافزار Gholee از طریق ایمیل و فایل وصله شده در آن، گسترش می یابد. این ایمیل با نام Operation Protective Edge.xlsb فرستاده می شود. هنگامی که فایل باز شد، پیامی نمایش داده می شود و کاربر را ترغیب می کند تا محتوای Macro را فعال کند.پس از آن، کاربر کاراکترهای مختلفی را می بیند.

این فایل در 10 اگوست 2014 به Virus Total آپلود شد، اما هیچ یک از 52 آنتی ویروس نتوانستند آن را شناسایی کنند. 9 روز بعد دوباره اپلود شد و تنها آنتی ویروس Kaspersky آن را با نام Trojan-Dropper.MSExcel.Agent.ce شناسایی کرد.

به منظور گریز از تشخیص آنتی ویروس ها، Gholee از کاراکترهای اسکی استفاده کرده است. فایل در قالب NTUSER.data.{GUIDE}.dll ذخیره می شود و در آن از تابع ShellExecte استفاده شده است تا توسط cmd.exe/C و Rundll32 اجرا شود. این روش باعث می شود تا پروسس های Gholee مخفی بماند.

Golee با سروری در کویت با IP 83.170.33.60 ارتباط برقرار می کند که صاحب آن شرکت آلمانی iABG Mbh است. این شرکت سرویس های ارتباطی ماهواره ای را عرضه می کند.

بدافزار از پورت SSL استفاده می کند که از اعتبارنامه دیجیتالی استفاده می کند که اعتبارش در سال 2010 تمام شده است. این اعتبارنامه برای شرکت امنیتی Core Security صادر شده بود.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد