about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

بدافزار جدید و سرقت پسورد اندرویدی‌ها

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ دستگاه‌های اندروید هدف حمله‌ نسخه‌ جدیدی از بدافزار Tordow قرارگرفته‌اند. نسخه‌ اصلی این بدافزار اوایل امسال کشف شد. این بدافزار تلاش می‌کند با به دست آوردن امتیازات ریشه، گذرواژه‌های کاربران را به سرقت ببرد.

شرکت امنیتی کومودو اعلام کرد که بدافزار Tordow 2.0 کاربران در روسیه را هدف قرار داده ولی می‌تواند حملات علیه سایر کاربران نیز انجام دهد.

این بدافزار یک تروجان بانکی اندرویدی است که تلاش دارد با روت کردن دستگاه عملیاتی ازجمله برقراری تماس‌های تلفنی، کنترل بر پیامک‌ها، بارگیری و نصب برنامه‌ها، سرقت گواهی‌نامه‌های ورود، دسترسی به مخاطبان، رمزنگاری پروندهها، بازدید از وب‌گاه‌ها، دست‌کاری داده‌های بانکی، حذف برنامه‌های امنیتی، بوت مجدد دستگاه، نام‌گذاری مجدد پرونده‌ها و عملیات باج‌افزاری انجام دهد.

کومودو می‌گوید مهاجمان برنامه‌ها را از بازارهای متفرقه بارگیری کرده و با مهندسی معکوس، کد بدافزار را در آن تزریق و برنامه‌ حاوی بدافزار را بر روی فروشگاه بارگذاری می‌کنند. برنامه‌هایی با عناوین Pokemon Go، تلگرام و Subway Surfers در حال حاضر آلوده هستند و برای حفظ امنیت به کاربران توصیه می‌شود، برنامه‌ها را از فروشگاه‌های رسمی بارگیری کنند.

چون این بدافزار در قالب پرونده‌ی APK تحویل داده می‌شود، امکان توزیع آن از طریق رسانه‌های اجتماعی و دیگر وب‌گاه‌ها نیز وجود دارد. 

تازه ترین ها
تقویت
1405/04/22 - 16:05- آسیا

تقویت هنجارهای سایبری سازمان ملل توسط تایلند

مؤسسه تحقیقات خلع سلاح سازمان ملل متحد با همکاری دولت تایلند، گام تازه‌ای برای تقویت اجرای هنجارهای سایبری سازمان ملل در سطح ملی برداشت.

راه
1405/04/22 - 15:57- هوش مصنوعي

راه حل مقابله با حملات سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی

کارشناسان امنیت سایبری معتقدند با گسترش سریع استفاده از هوش مصنوعی در حملات سایبری، سازمان‌ها و نهادهای دولتی برای دفاع مؤثر از زیرساخت‌های خود ناچارند از هوش مصنوعی در کنار نظارت انسانی، معماری اعتماد صفر و چارچوب‌های جدید حاکمیتی استفاده کنند.

تحریم
1405/04/22 - 15:39- جرم سایبری

تحریم هکرهای اطلاعات نظامی روسیه توسط اتحادیه اروپا و انگلیس

اتحادیه اروپا و بریتانیا در اقدامی هماهنگ، تحریم‌های جدیدی را علیه ده‌ها فرد و نهاد روسی به دلیل مشارکت در حملات سایبری و عملیات‌های بی‌ثبات‌کننده علیه کشورهای اروپایی اعمال کردند.