about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

بدافزاری نوین با درآمد 115 هزار دلاری

یک بدافزار اندرویدی توانست در بازه زمانی کوتاهی، درآمد فراوانی در حدود 115 هزار دلار به دست آورد.


به گزارش کار گروه امنیت سایبربان به نقل از هک رید؛ شرکت امنیت سایبری اسراییلی چک پوینت (Check Point Mobile Security Team)، طی گزارشی خبر از بدافزاری مخرب در دستگاه های اندروید داد.

 

طی اعلام کارشناسان این شرکت بدافزار مذکور تا به حال 5 میلیون نفر قربانی گرفته است. نام این بدافزار «RottenSys» بوده است و توانایی راه اندازی ارتشی از بات نت ها (botnets) را دارا است که از همین طریق توانسته بیش از 5 میلیون دستگاه تلفن همراه اندرویدی را در سراسر جهان مورد حمله قرار دهد.

 

طبق تحقیقات صورت گرفته بدافزار مذکور از طریق سامانه های وای فای «Wi-Fi» وارد تلفن های همراه می شود و بسیاری از مدل های تلفن همراه نسبت به نفوذ این بدافزار کاملاً بی دفاع هستند و بدون هیچ مقابله ای امکان ورود بدافزار فراهم می کنند. مدل های این گوشی ها عبارتند از: «Honor، Huawei، GIONEE،Samsung، Oppo، Vivo و Xiaomi» که دارای آسیب پذیری مذکور هستند.

 

بخش اعظمی از این حملات متوجه کشور چین و تولید کنندگان تلفن همراه در این کشور بوده است به عبارت دیگر شرکت شرکت های چینی مانند «Tian Pai» بیشتر در معرض خطر هستند.

 

هنوز کارشناسان به جمع بندی دقیقی درباره تولید کننده بدافزار «RottenSys» نرسیده اند و منشأ آن مشخص نیست که آیا شرکت های بزرگی خود تولید کننده این بدافزار هستند و آگاهانه این کار را انجام داده اند یا این بدافزار توسط کارمندان این شرکت ها طراحی و منتشر شده است.

 

گفتنی است این بدافزار فقط در یازه زمانی 10 روزه توانسته 5 میلیون دستگاه اندروید را آلوده کند.

 

بدافزار مذکور طراحی پیشرفته و پیچیده ای دارد و تقریباً همه حساسیت ها و موارد امنیتی اندروید را دور میزند، حتی از دانلود در پس زمینه استفاده می کند.

 

میزان درآمد این بدافزار در ده روز توسط شرکت چک پوینت بررسی شد و به شرح زیر است.

 

Paragraphs
بدافزاری
بدافزاری جدید با درآمد 115 هزار دلاری
تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.