about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

تلفن همراه مورداستفاده در این آزمایش یک Motorola C123 است. محققان موردنظر دلایلی متعددی را برای انتخاب این مدل داشتند. این مدل شاید به نظر بسیار قدیمی و ناکارآمد بیاید و توانایی جاسوسی نداشته باشد.

به گزارش واحد امنیت سایبربان، اغلب سازمان‌ها و مراکز حساس از ورود تلفن‌های همراه هوشمند به سازمان‌های خود جلوگیری می‌کنند. بنابراین به دلیل اینکه Motorola C123 یک تلفن ساده است معمولاً مورد بازرسی قرار نمی‌گیرد. به گفته محققان موردنظر، شرکت‌های Intel  و  Lockheed Martin از جمله شرکت‌هایی هستند که از ورود تلفن‌های ساده به شرکتشان جلوگیری نمی‌کنند و خطر این‌گونه حملات آنها را تهدید می‌کند.

به گفته‌ی محققان موردنظر، یک نسخه از بدافزار موردنظر که بر روی Motorola C123  قرار می‌گیرد از نوسانِ امواج ارسالی از رایانه آلوده‌شده نمونه‌گیری می‌کند.

زمانی که GSMem بر روی رایانه قربانی و تلفن همراهِ هکر مستقر می‌شود همه‌چیز برای سرقت اطلاعات و جاسوسی فراهم است. Motorola C123 تا فاصله 5 متری از رایانه آلوده می‌تواند اطلاعات را سرقت کند. حجم اطلاعات قابل جابه‌جایی یک یا دو بیت است. اما همین مقدار برای سرقت اطلاعاتی مانند رمز عبور یا کلید اطلاعات کدگذاری شده کافی است.

با استفاده از تلفن هوشمندی که یک پردازنده و آنتن قوی‌تر دارد می‌توان سرعت جابه‌جایی اطلاعات را افزایش داد و هم‌چنین از فواصل دورتری می‌شود اطلاعات را به سرقت برد. حتی می‌شود آنتن‌های قوی‌تری را روی تلفن‌های همراه قرار داد و یا با استفاده از نرم‌افزاری خاصی می‌شود آنتن تلفن همراه را قوی‌تر کرد. با استفاده از این روش‌ها می‌توان تا 1000 بیت اطلاعات را از فاصله 30 متری انتقال داد.

در پایان این گزارش تأکید شده است که برای جلوگیری از جاسوسی از طریق این روش می‌توان از راه‌های زیر استفاده کرد:

- منع کردن استفاده از تلفن‌های همراه در تمامی مراکز حساس؛ چه تلفن‌های همراه هوشمند، چه تلفن همراه ساده

- استفاده ز جَمِر (Jammer) کنیم.

- استفاده از قفس فارادی (Faraday cages).

تازه ترین ها
احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.

محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۳ سال در اروپا

یک هیئت ویژه کمیسیون اروپا محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی را برای افراد زیر ۱۳ سال توصیه کرد.

تقویت
1405/04/22 - 16:05- آسیا

تقویت هنجارهای سایبری سازمان ملل توسط تایلند

مؤسسه تحقیقات خلع سلاح سازمان ملل متحد با همکاری دولت تایلند، گام تازه‌ای برای تقویت اجرای هنجارهای سایبری سازمان ملل در سطح ملی برداشت.