about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

بدافزارهای مخرب ژوئیه 2021

شرکت چک پوینت 3 بدافزار مخرب ژوئیه 2021 را معرفی کرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان شرکت چک پوینت در گزارش ماهانه خود از 3 بدافزاری نام بردند که در ماه ژوئیه بیشترین آلودگی‌ها را رقم‌زده‌اند، در این میان بدافزار اسنیک کی‌لاگر (Snake Keylogger) که در جایگاه دوم قرار گرفته توجه‌ها را به خود جلب کرده است. 

در این رتبه‌بندی همچون گذشته بدافزار مشهور تریک بات (Trickbot) در جایگاه نخست، اسنیک کی‌لاگر در جایگاه دوم و اکس‌ام‌ریگ (XMRig) نیز در جایگاه سوم قرار گرفته است. 

اسنیک یک کی‌لاگر ماژولار است که کلیدهای صفحه‌کلید را ثبت می‌کند و اطلاعات حساب‌های کاربری را جمع‌آوری و به سرور فرماندهی و کنترل ارسال می‌نماید. 

این بدافزار از طریق ایمیل‌های فیشینگ ارسال‌شده به بخش‌های تجاری کشورهای مختلف وارد سیستم قربانی می‌شود. اسنیک علاوه بر سرقت اطلاعات مهم خود را در برابر آنتی‌ویروس‌ها نیز ناشناس نگه می‌دارد. 

بدافزار مذکور مهارت بالایی نیز در سرقت پسورد دارد و در سیستم‌هایی که از رمزعبورهای یکسانی استفاده شده با سرقت یک پسورد به چندین حساب کاربری دسترسی پیدا می‌کند. 

بدافزار متن‌باز اکس‌ام‌ریگ، اولین بار در ماه می 2017 شناسایی شده و برای استخراج ارز دیجیتال مونرو مورداستفاده قرار می‌گیرد.  

بدافزار تریک بات (TrickBot) که نخستین بار در آوریل 2019 در ردیف بزرگ‌ترین تهدیدات قرار گرفته بود، از ماه می 2021 جایگاه نخست را در جهان به خود اختصاص داده است. 

بات نت و تروجان بانکی تریک بات نخستین بار در سال 2015 پس از بازداشت شماری از مجرمان سایبری شناسایی شده است. 

طی سال‌های اخیر این بدافزار از یک تروجان بانکی کلاسیک که برای سرقت وجوه حساب‌های بانکی اختصاص‌یافته بود به یک بدافزار چندمنظوره مبدل شده و به‌عنوان ماینر، باج افزار و سارق اطلاعات عمل کرده است. 

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.

سرمایه‌گذاری
1405/04/22 - 11:00- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی در زیرساخت هوش مصنوعی

سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی حدود ۷۰ میلیون شِکِل در زیرساخت ملی برای مدل‌های هوش مصنوعی مبتنی بر داده‌های زیستی سرمایه‌گذاری کرد.

رزمایش
1405/04/22 - 10:44- آسیا

رزمایش مشترک آمریکا و کره جنوبی درمورد اخبار جعلی در زمان جنگ

ایالات متحده و کره جنوبی اولین رزمایش مشترک اخبار جعلی در زمان جنگ را برگزار کردند.