about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کارشناسان اسرائیلی و استرالیایی درباره باج‌افزار با یکدیگر بحث و گفتگو کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ آساف کوچان (Asaf Kochan)، افسر بازنشسته اسرائیلی، به مخاطبان استرالیایی گفت که راه‌حل‌های هوش مصنوعی مانند «ChatGPT» با ایجاد ایمیل‌های پیچیده‌تر برای فیشینگ به هکرهای باج‌افزاری کمک می‌کند.

کوچان، مسئول سابق واحد نخبگان 8200، واحد اصلی جمع‌آوری اطلاعات اداره اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی، شرکت امنیت سایبری اسرائیلی سنترا (Sentra) را تأسیس کرد.

وی چندی پیش در یک جلسه توجیهی زوم با آلستر مک‌گیبون (Alastair MacGibbon)، یکی از کارشناسان ارشد سایبری استرالیا و مشاور سابق نخست وزیر که اکنون مدیر ارشد استراتژی «CyberCX» است، شرکت کرد.

مک‌گیبون از کوچان در مورد موفقیت اکوسیستم سایبری اسرائیل در طول سال‌ها، تهدیدات جدید در افق سایبری و نقش اسرائیل در مدیریت چالش‌های سایبری در حال تحول سؤال کرد. آنها همچنین درباره آمادگی جهانی و آگاهی از تهدیدات سایبری در جامعه گسترده‌تر، مدل کسب و کار جرایم سایبری و تفاوت بین گروه‌های جنایتکار بین‌المللی و تهدیدات دولت ملی بحث کردند.

این مقام اسرائیلی مدعی شد که مسئله اصلی استرالیایی‌ها و نیوزلندی‌ها این است که بدانند هنگام مواجهه با تهدید باج‌افزاری چه باید بکنند.

کوچان : اگر باج را بپردازید، داده‌های شما رایگان خواهد بود، اگرچه هکر همچنان به آن دسترسی خواهد داشت و می‌تواند آن را دوباره برای باج نگه دارد، حتی پس از اینکه آسیب‌پذیری را اصلاح کردید. سایر هکرها نیز ممکن است شما را به عنوان هدفی برای حملات آینده ببینند زیرا می‌توانند چیزی را از نظر پولی به دست آورند.

اگر باج را پرداخت نکنید، داده‌ها را از دست خواهید داد. هکر همچنین ممکن است آسیب‌پذیری‌های شرکت شما را در وب تاریک به اشتراک بگذارد و کسب و کار شما را برای حملات بیشتر آماده کند. این امر می‌تواند کسب و کار شما را تضعیف کند تا زمانی که در نهایت چاره‌ای جز پرداخت نداشته باشید، که ممکن است تا آن زمان مبلغی حتی بیشتر شود. هر هک باید مورد به مورد ارزیابی شود.

این بحث، رویداد راه‌اندازی کمیسیون تجارت اسرائیل (ITC) و تور مطالعاتی سایبری رژیم صهیونیستی در حلقه تجاری «Trans-Tasman» بود، که همزمان با هفته سایبری اسرائیل در اواخر ژوئن خواهد بود.

جِرِمی اونگار (Jeremy Ungar )، افسر ارشد کمیسیون تجارت اسرائیل اظهار داشت :

«توانمندی‌های نظامی و سایبری اسرائیل در هم تنیده شده‌اند. استرالیا و نیوزلند نمی‌توانند از این احساسات دورتر باشند، به این معنی که در هیئت تجاری به اسرائیل چیزهای زیادی برای یادگیری وجود دارد. در مجموع، سایبر اسرائیلی، کرم محصول است.»

کمیسیون تجارت رژیم صهیونیستی پانلی از فروشندگان را ارائه کرد تا آنچه را که باید در هفته سایبری اسرائیل، هم‌افزایی از بحث‌های پنل حرفه‌ای و یک نمایشگاه فروشنده، انتظار داشت، به نمایش بگذارد.

یکی از اعضای پانل از شرکتی به نام سیگنیا (Sygnia) متعلق به شرکت اسرائیلی/آمریکایی «Team8» ملحق شد. آنها مشاوره در بالاترین سطح ارائه می‌دهند و داستان‌های جنگی را در مورد برخورد با هکرها به اشتراک می‌گذارند. یکی دیگر از اعضای پانل از یک شرکت با راه‌حل‌های حفاظت از هویت بود.

مکان‌هایی برای شرکت‌های کوچک و متوسط (SME) و شرکت‌های استرالیایی و نیوزلندی وجود دارد تا به هیئت ژوئن به تل‌آویو بپیوندند.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.