about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

Sol Reader یک هدست واقعیت مجازی است که می‌تواند به بهبود تجربه خواندن کتاب الکترونیکی کمک کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ Sol Reader مانند بسیاری از عینک‌های واقعیت مجازی موجود در بازار کار می‌کند، اما به جای بند سر، یک قاب عینکی دارد که آن را برای زمانی که در رختخواب مطالعه می‌کنید ایده‌آل می‌کند، زیرا استفاده از عینک ساده راحت‌تر از استفاده از عینک با پوشش کامل است.

لنز مسطح این دستگاه متن را از طریق کاغذ الکترونیکی نمایش می‌دهد تا خواندن آن برای چشم راحت‌تر باشد. می‌توانید با ضربه زدن روی یک کنترل از راه دور بی‌سیم که همراه دستگاه است صفحه را بازگردانید، بنابراین نیازی به ضربه زدن مداوم بر روی عینک یا هر چیز دیگری نیست.

عمر باتری این دستگاه می‌تواند برای مدت طولانی دوام بیاورد و فقط پس از ۳۰ ساعت استفاده باید آن را شارژ کنید. از آنجایی که این دستگاه هنوز یک نمونه اولیه است، وضوح صفحه نمایش آن هنوز جای کار بیشتر دارد.

نمونه اولیه در نمایشگاه اخیر Consumer Electronics در لاس وگاس به نمایش گذاشته شد. این دستگاه سبک (کمتر از ۱۰۰ گرم) و به اندازه کافی راحت است که می‌توانید از آن هنگام خواب استفاده کنید. قیمت مورد انتظار برای Sol Reader حدود ۳۵۰ دلار است.

تازه ترین ها
واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

ضربه
1405/04/02 - 09:43- جرم سایبری

ضربه بین‌المللی به شبکه بدافزاری مرتبط با گروه هکری روسی

نهادهای مجری قانون در چند کشور با اجرای یک عملیات مشترک بین‌المللی، شبکه بدافزاری مرتبط با گروه سایبری روسی موسوم به اویل کورپ را هدف قرار دادند.