about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حکمی رئیس رگولاتوری را تغییر داد. طبق این حکم محمدامین آقامیری به عنوان معاون وزیر و رئیس جدید سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی انتخاب شده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ براساس این حکم عباسی شاهکوه نیز به عنوان مشاور وزیر و مجری طرح توسعه فیبر نوری منازل و کسب و کارها معرفی شده است

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، آقامیری دارای مدرک دکتری مدیریت، کارشناسی ارشد مدیریت MBA و کارشناسی مهندسی برق هر سه از دانشگاه صنعتی شریف است. آنطور که وزارت ارتباطات گزارش داده آقامیری پیش از این معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات بوده است. گفته شده آقامیری بیش از ۱۵ سال سابقه فعالیت در بخش خصوصی و شرکتهای فناور و دانش بنیان و راهبری تولید و توسعه محصولات فناورانه را در کارنامه خود دارد.  

همچنین صادق عباسی شاهکوه دارای مدرک دکتری مهندسی مخابرات از دانشگاه بریستول انگلستان و کارشناسی ارشد مهندسی مخابرات از دانشگاه صنعتی شریف است. وی پیش از این «معاون وزیر و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی» بود. «مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت»، «معاون بررسی‌های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی»، «معاون فنی و امور بین الملل سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی»، «رئیس دانشکده علمی کاربردی پست و مخابرات» و «رئیس پژوهشکده فناوری ارتباطات» از جمله مهمترین سوابق و مسئولیت‌های وی در بیش از ۲۸ سال فعالیت در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است.

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 09:22- آسیا

افزایش حملات سایبری همزمان با جهش دیجیتال امارات

رشد سریع دیجیتال امارات، تهدیدات سایبری فزاینده‌ای را به دنبال دارد، زیرا شرکت‌ها به سمت استراتژی‌های اولویت بازیابی حرکت می‌کنند.

حمله جدید فیشینگ از طریق اسناد جعلی واتس‌اپ

حمله فیشینگ واتس‌اپ از اسناد تجاری جعلی برای هک کردن رایانه‌های شخصی استفاده می‌کند.

هشدار
1405/04/02 - 08:44- هوش مصنوعي

هشدار امنیتی گروه پنج چشم درباره نسل تازه هوش مصنوعی

گروه اطلاعاتی پنج چشم (Five Eyes) در مورد تهدیدات مدل‌های جدید هوش مصنوعی هشدار داد.