about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا روز پنج شنبه قانون تشدید محدودیت ها علیه دو شرکت چینی «هواوی» و «زد تی ای» را امضا کرد. علت این اقدام تهدیدات امنیتی این دو شرکت عنوان شده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، بر اساس مصوبه جدید کنگره آمریکا شرکت های هواوی و زد تی ای تهدید امنیت ملی محسوب شده و حق دریافت مجوزهای تجهیزات جدید از رگولاتورهای ایالات متحده را ندارند.

قانون مذکور که قانون تجهیزات ایمن نام دارد، تازه ترین تلاش دولت آمریکا برای مقابله با شرکت های مخابراتی چینی و شرکت های فناوری است که در تاریخ 28 اکتبر به اتفاق آرا به تصویب سنای آمریکا رسید. این قانون در ابتدای اکتبر با 420 رای موافق در برابر 4 رای مخالف به تصویب کنگره نیز رسیده بود.

امضای این قانون چند روز پیش از برگزاری نشست مجازی بایدن و شی جین پینگ، رهبر چین صورت گرفت. انتظار می‌رود این دیدار روز دوشنبه برگزار شود، زیرا تنش‌ها بر سر تجارت، حقوق بشر و فعالیت‌های نظامی بین دو کشور کماکان وجود دارد.

قانون جدید، کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا را ملزم می کند که دیگر هیچ درخواست مجوزی را از سوی هواوی و زد تی ای برای تجهیزاتی که خطر غیرقابل قبولی برای امنیت ملی امریکا ایجاد می کنند بررسی یا تأیید نکند. از سال 2018 تا به حال بیش از 3000 درخواست این چنینی از سوی هواوی ارائه شده است. با این مصوبه هواوی و زد تی ای دیگر قادر به ارائه خدمات از طریق شبکه های مخابراتی آمریکا نخواهند بود.

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.

لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.