about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت های امنیتی آمریکا هشدار های جدی را در خصوص باگ امنیتی ویندوز مایکروسافت مخابره کرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ مشاورین بخش امنیت سایبری سازمان امنیت میهن آمریکا هشدار جدی امنیتی را به دولت داد. دلیل این هشدار، آسیب پذیر بودن سرور های مایکروسافت ویندوز است.
آژانس امنیت سایبری و زیرساخت های امنیتی آمریکا یا همان CISAروز جمعه هشدار جدی امنیتی را اعلام کرد که همه آژانس های فدرال را ملزم به به روز رسانی سرورهای ویندوز خود می کند. این سرور ها در معرض حمله تهدیدی امنیتی به نام Zerologonهستند.
این، سومین هشدار جدی CISAدر طول سال بود.


آسیب پذیری Zerologonکه بالاترین سطح شدت در حمله امنیتی را داراست، این امکان را به مهاجمین می دهد تا  به طور کامل کنترل سیستم و کامپیوتر سازمان و شرکت های مهم را به دست بگیرد.


اما چرا نام این باگ Zerologonاست؟
چون مهاجم برای دسترسی و به دست گرفتن سیستم ، نیازی به سرقت و استفاده از گذرواژه  شبکه را ندارد. سیستم های مورد هدف می توانند دستگاه های آسیب پذیر متصل به شبکه باشند.


مهاجمین می توانند با دسترسی کامل به شبکه کامپیوتر، انواع حمله های باج افزاری را انجام دهند و فایل های داخلی ارزشمندی را به سرقت ببرند. مخصوصاً اگر آن فایل ها متعلق سازمان های دولتی باشد.


مایکروسافت اوایل ماه آگوست اقدامات اولیه را برای رفع این مشکل انجام داد اما به دلیل پیچیدگی این باگ، آن ها مجبور به به روز رسانی دوباره سرور های خود هستند .
این باگ تنها سازمان های دولتی را مورد هدف قرار نمی دهد، بلکه شرکت های خصوصی و افراد عادی هم مصون از این باگ نیستند و باید در زمان رؤیت آن، سیستم های شبکه خود را به روز رسانی کنند.
 

منبع:

تازه ترین ها
شکاف
1405/04/22 - 14:47- هوش مصنوعي

شکاف جنسیتی هوش مصنوعی در جنوب آسیا

مطالعه یونسکو شکاف جنسیتی هوش مصنوعی در جنوب آسیا را برجسته می‌کند.

تسریع
1405/04/22 - 14:08- هوش مصنوعي

تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌های یونان

یونان یک برنامه بودجه ۱۰ میلیون یورویی را برای تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌ها را راه‌اندازی کرد.

جایگاه
1405/04/22 - 13:19- اروپا

جایگاه فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال اتحادیه اروپا

فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال پیشرو اتحادیه اروپا قرار گرفت.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.