about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

بازی کارمند توئیتر با حساب کاربری ترامپ

یکی از کارمندان توئیتر در آخرین ساعات فعالیت خود در این شبکه اجتماعی به طور عمدی حساب کاربری دونالد ترامپ را مختل کرد و از دسترس خارج کرد.

به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان؛ به نقل از ونچربیت، وی روز پنجشنبه و در واپسین ساعاتی که در این شرکت کار می کرد به مدت چند دقیقه دسترسی به حساب ترامپ را ناممکن کرد. این اختلال حدود 11 دقیقه به طول انجامید.

توئیتر پس از بررسی این موضوع با ارسال پیامی اعلام کرد: ما در خلال بررسی های خود متوجه شدیم که این کار توسط یکی از کارکنان واحد پشتیبانی از مشتریان صورت گرفته است. وی این کار را در آخرین روز کاری خود انجام داده است. ما در این مورد یک بررسی کامل داخلی انجام می دهیم.

توئیتر در این مورد پیام دیگری ارسال کرده و اختلال یاد شده را ناشی از یک خطای انسانی دانسته است. توئیتر قول داده از وقوع رویدادهای مشابه جلوگیری به عمل آورد.

اگر چه این اختلال بسیار کوتاه مدت بود، اما واکنش های زیادی را در فضای مجازی به همراه داشت. بسیاری از کاربران ضمن اظهار خوشحالی از عدم حضور ترامپ در توئیتر از آن برای خنده و شوخی استفاده کردند.

از جمله کاربری نظرسنجی در این مورد برگزار کرد که چرا حساب ترامپ حذف شده است. گزینه های قابل انتخاب عبارت بودند از : استعفا داده، یک نفر در توئیتر دل و جرات به خرج داده، همسر ترامپ گوشی را برداشته و ترامپ دکمه  اشتباهی را زده! در میان همه این گزینه ها، گزینه آخر از همه محبوب تر بوده است. خود ترامپ هنوز در این زمینه واکنشی نشان نداده است.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/11 - 12:21- جرم سایبری

هشدار آمریکا درباره حملات سایبری به تأسیسات آب

مقام‌های فدرال آمریکا نسبت به افزایش حملات سایبری علیه زیرساخت‌های حیاتی این کشور، به‌ویژه سامانه‌های آب و فاضلاب، هشدار داده‌اند.

قوانین
1405/05/11 - 11:37- هوش مصنوعي

قوانین سخت‌گیرانه هند برای پلتفرم‌ها

هند قوانین سخت‌گیرانه‌تری برای پلتفرم‌ها در مورد دیپ‌فیک هوش مصنوعی وضع کرد.

هشدار
1405/05/11 - 08:58- آسیا

هشدار امارات به مسافران برای در امان ماندن از حملات سایبری

رئیس شورای امنیت سایبری امارات به مسافران برای در امان ماندن از تهدیدات سایبری توصیه‌هایی کرد.