about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت ارتباطات فلسطین در غزه از بازگشت ارتباطات اینترنتی و مخابراتی به وضعیت عادی در غزه خبر دادند.

به گزارش کارگروه جنگ سایبری سایبربان، شرکت ارتباطات فلسطین در غزه اعلام کرد: ارتباط اینترنت و تلفن همراه و ثابت در غزه به صورت تدریجی در حال بازگشت به وضعیت عادی است.

در همین حال، سازمان «نت بلاکس» هم که نهادی بین‌المللی برای نظارت بر خدمات اینترنت است در گزارشی تأیید کرد که خدمات اینترنت در غزه در حال بازگشت تدریجی به حالت عادی است.

ارتباط اینترنت و تلفن در غزه از جمعه شب در پی حملات رژیم صهیونیستی به این باریکه قطع شده بود که با واکنش کشورها و نهادهای حقوق بشری مواجه شده بود. در همین حال قطع ارتباطات اینترنتی در این منطقه، فعالیت‌های گروه‌های امدادی را با بحران شدیدتری مواجه کرده بود.

از جمعه شب و با شدت گرفتن حملات رژیم غاصب صهیونیستی به نوار غزه، مسیرهای اتصال بین‌المللی اپراتور اصلی اینترنت غزه یعنی شرکت «پال‌تل»، از بین رفته و ساکنین این منطقه قادر به دسترسی به اینترنت و برقراری ارتباط الکترونیکی نبودند.

Paragraphs
بازگشت

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.