about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

بازگشایی قفل باج افزارها

همکاری شرکت کسپرسکی با سازمان رسیدگی به جرائم پلیس هلند (NHTCU) موجب طراحی دستگاهی شده است که فایل‌هایی که توسط باج افزارهایی مانند کوین‌والت (CoinVault) قفل‌شده‌اند را بازگشایی می‌کند.
باج افزار کوین‌والت سامانه ویندوز را آلوده و فایل‌ها را رمزگذاری می‌کرد که این کار موجب می‌شد تا صاحبان این فایل‌ها به آنها دسترسی نداشته باشند. از ماه نوامبر 2015 هکرها از این باج افزار برای نگهداری اطلاعات کاربران و استفاده از این اطلاعات برای باج‌گیری از آنها استفاده می‌کردند.
اخیراً سازمان رسیدگی به جرائم پلیس هلند یک سرور و پایگاه داده از باج افزار کوین‌والت کشف کرده است. این سازمان اطلاعات مذکور را با شرکت کسپرسکی به اشتراک گذاشت که نتیجه آن ساخت دستگاهی بود که فایل‌های رمزگذاری شده را باز و آنها را در سامانه ذخیره‌سازی می‌کرد.
باج افزار کوین‌والت بیش از 700 رایانه فقط در کشور هلند و تعداد بیشتری در کشورهای آلمان و آمریکا را تحت تأثیر خود قرار داده بود.
بااین‌وجود، دستگاه مذکور هنوز یک‌راه حل امنیتی قابل‌اطمینان برای سازمان رسیدگی به جرائم پلیس هلند نیست، چرا که سرورهای این سازمان هنوز ازنظر امنیتی تأمین نیستند؛ اما پلیس هلند در حال بررسی این موضوع است و امید به، به‌ثمررسیدن این دستگاه دارد.

 

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.