about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

بازنگری در چشم انداز اینترنت

مخترع شبکه جهانی وب در نظر دارد نسل جدیدی از اینترنت را راه اندازی کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «iflscience»؛ تیم برنرز لی (Tim Berners-Lee)، متخصص علوم رایانه و مخترع اینترنت، از چندین سال قبل با دانشگاه MIT همکاری می کند تا با راه اندازی پروژه منبع باز جدیدی، به نام سالید (Solid)، این فضا را امن تر کند.

لی گفت:

من همیشه باور داشتم که اینترنت متعلق به همه است؛ به همین دلیل من و افراد دیگری برای محافظت از آن تلاش می کنیم. تغییراتی که ما ایجاد کردیم یک جهان بهتر و متصل تر را به وجود آورد؛ اما اینترنت به یک موتور بی عدالتی تبدیل و توسط نیروهای قدرتمندی که از آن به نفع برنامه های خود استفاده می کنند، تقسیم بندی شد.

سالید اینترنت را به فضایی غیر متمرکز تبدیل کرده و کنترل داده های هر فرد را از دست غول های فناوری مانند فیسبوک، گوگل و آمازون خارج کرده، به خودشان باز می گرداند.

در توضیح هدف سالید آمده است:

هدف تمرکز مجدد وب به چشم انداز اولیه و ایجاد یک فضای مشارکتی برای همه ی بشریت است.

مخترع اینترنت به منظور تأمین نیازهای ضروری زیرساخت های سالید شرکتی به نام «اینراپت» (Inrupt) را تأسیس کرد.

توسعه دهندگانی که قصد دارند در بستر سالید به تولید محصول بپردازند، می توانند مشابه گذشته اقدام به ایجاد نرم افزارهای اشتراک ویدئو، موسیقی، شبکه های اجتماعی یا هر نمونه ی دیگری بکنند؛ اما تفاوت آن در این است که همه ی داده های عبوری از این بسترها توسط کاربران کنترل می شوند. به عبارت دیگر کاربران تصمیم می گیرند که این داده ها چه زمانی و در کجا ذخیره شده و به اشتراک گذاشته شوند. هر بیت داده ای که ایجاد شده یا به بستر اضافه می شود، داخل یک پاد (Pod) سالید که کاملاً منحصر به کاربر است ذخیره می گردد.

پاد در اینجا به معنای مخزن داده آنلاین شخصی است. کاربران و دارندگان این پادها تصمیم می گیرند که محتوای آن چگونه در برنامه های کاربردی و دیگر بسترهای وب به کار گرفته شود.

پروژه ی سالید از چندین سال قبل در حال توسعه است و به نظر می رسد برنرز لی در تلاش می کند این طرح هر چه سریع تر به بهره برداری برسد؛ اما همچنان زمان دقیقی برای بهره برداری از آن اعلام نشده است.

تازه ترین ها
هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.

تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.

واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.