about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

بازبینی در تعرفه‌ مکالمه و اینترنت تلفن ثابت

در بخش مکالمه و اینترنت تلفن ثابت جای کار وجود دارد و باید یک بار دیگر به کمک رگولاتوری با توجه به هزینه‌ها تعرفه‌ها را بررسی کنیم که اگر در بخشی نیاز به تعدیل یا افزایش است، انجام شود.


به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: در بخش مکالمه و اینترنت تلفن ثابت جای کار وجود دارد و باید یک بار دیگر به کمک رگولاتوری با توجه به هزینه‌ها تعرفه‌ها را بررسی کنیم که اگر در بخشی نیاز به تعدیل یا افزایش است، انجام شود.

سید مجید صدری مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، در پاسخ به این سؤال که پس از آخرین تغییر تعرفه‌های تلفن ثابت در دولت یازدهم در حالی که برخی اعلام می کردند افزایش تعرفه‌ها تا حدی مشکلات نقدینگی مخابرات را رفع کرده اما در مقابل برخی هم معتقدند درآمد حاصل شده چندان کارساز نبوده است؛ اکنون دخل و خرج مخابرات جور است یا فکر می کنید نیاز به تغییراتی است؟ اظهار داشت: معتقدم در این موضوع کمی دیگر جای کار وجود دارد که با تعامل بسیار خوب با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ان‌شاءالله بررسی می‌کنیم که اگر در موردی باید تعدیل یا افزایش انجام شود بتوانیم انجام دهیم.

صدری در پاسخ به سؤال که روی چه بخش‌هایی از تعرفه معتقدید جای کار وجود دارد، گفت: در بخش مکالمه و اینترنت معتقدیم جای کار وجود دارد و باید یک بار دیگر به کمک رگولاتوری با توجه به هزینه‌ها تعرفه‌ها را بررسی کنیم.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران تأکید کرد: تلاش‌مان این است که یک سرویس باکیفیت مناسب و هزینه مناسب در اختیار مردم قرار دهیم.

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.