about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

برخی از مدعیان هک صدها میلیون حساب کاربری اپل در سال 2017، بازداشت و به 2 سال حبس محکوم شدند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ گروهی از هکرها در سال 2017 مدعی شده بودند اطلاعات صدها میلیون حساب کاربری اپل و iCloud را در اختیار گرفته‌اند و درصورتی‌که این شرکت حداکثر تا 7 آوریل مبلغ 75 هزار دلار را به واحد بیت کوین یا اتریوم به‌حساب آن‌ها واریز نکند و یا این‌که معادل ۱۰۰ هزار دلار گیفت کارت آیتونز را در اختیار آن‌ها قرار ندهد به‌تدریج به افشای اطلاعات و پاک کردن داده‌های کاربران خواهد پرداخت.  

اپل در واکنش به اقدام این گروه گفته بود تمایلی به مذاکره با هکرها ندارد و به مجرمان سایبری هیچ‌گونه پولی پرداخت نخواهد کرد و به کاربران خود توصیه کرده بود به‌منظور جلوگیری از ضررهای احتمالی رمز عبور حساب کاربری Apple ID خود را تغییر دهند.

اعضای این گروه هکری که با نام خانواده مجرمان ترکیه (Turkish Crime Family) شناخته می‌شود با انتشار ویدئویی در یوتیوب اعلام کرده بودند اطلاعاتی که در اختیاردارند آن‌ها را قادر می‌سازد آیفون‌های کاربران را از راه دور پاک‌سازی کرده و تمام داده‌های موجود در آن‌ها را حذف کنند. 

اواخر مارس سال 2017 آژانس ملی مبارزه با جرائم بریتانیا یک فرد جوانی را به جرم سوءاستفاده از فناوری‌های رایانه‌ای و اخاذی بازداشت کرد و اخیراً مشخص شد که این فرد کریم آلبایراک (Kerem Albayrak) 22 ساله، یکی از اعضای گروه یادشده بوده و اقدام به اخاذی از شرکت اپل کرده است. 

Paragraphs

به‌تازگی آلبایراک به جرم خود اعتراف کرده و هفته گذشته نیز به دو سال حبس محکوم‌شده است. بررسی‌ها نیز نشان داده است اطلاعاتی که به اسم iCloud منتشرشده بودند، نامعتبر بوده‌اند.  

منبع:

تازه ترین ها
احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.

محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۳ سال در اروپا

یک هیئت ویژه کمیسیون اروپا محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی را برای افراد زیر ۱۳ سال توصیه کرد.

تقویت
1405/04/22 - 16:05- آسیا

تقویت هنجارهای سایبری سازمان ملل توسط تایلند

مؤسسه تحقیقات خلع سلاح سازمان ملل متحد با همکاری دولت تایلند، گام تازه‌ای برای تقویت اجرای هنجارهای سایبری سازمان ملل در سطح ملی برداشت.