about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

باج افزار واناکرای، در کمین شرکت بوئینگ

باج افزار WannaCry به یکی از تأسیسات تولید شرکت بوئینگ حمله و بخشی از فعالیت‌های این شرکت را مختل کرده است.


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از سیتل تایمز؛ شرکت بوئینگ مورد حمله سایبری قرار گرفته و طی این حمله بخش هایی از تأسیسات آن شرکت آسیب دیده است.

طبق گزارش کارشناسان امنیت سایبری، شرکت بوئینگ ازسوی باج افزار واناکرای «WannaCry» مورد حمله قرار گرفته است.

مدیر بوئینگ عنوان کرد که در این حمله سایبری، بخشی از تأسیسات ساخت «777jet» این شرکت تحت تأثیر قرار گرفته و با مشکلاتی روبه رو شده است.

این تأسیسات در ایالت کارولینای شمالی آمریکا قرار دارد و این موضوع موجب نگرانی مقامات این شرکت شده است؛ چون علاوه بر توقف فعالیت های بخش بالا، امکان آلوده شدن ابزارهای مرتبط با آزمایش های عملیاتی هواپیماها نیز وجود دارد. این موضوع می تواند درنهایت منجر به گسترس باج افزار نام برده به نرم افزارهای هوایی نیز بشود.

باج افزار واناکرای - که مقامات آمریکایی، ساخت آن را کار هکرهای کره شمالی می دانند - در نخستین موج حمله خود، فعالیت بسیاری از اماکن حساس چون: بیمارستان ها، مراکز پستی و چند نیروگاه را در حدود ۱۵۰ کشور دنیا مختل کرده بود. حتی در برخی موارد، در ایران نیز ردپای این باج افزار مشاهده شد.

چندی پیش مایکروسافت، شماری وصله امنیتی را برای پوشش حفره هایی که WannaCry از آن ها برای نفوذ استفاده می کند عرضه کرده بود، اما به نظر می رسد این به روز رسانی ها، چندان هم مؤثر واقع نشده اند.

گسترش بدافزارها و باج افزارها و نفوذ آن ها به صنایع و مشاغل مهم - که با جان انسان ها سروکار دارند - بسیار خطرناک هستند؛ زیرا ممکن است عواقب جبران ناپذیری را همراه داشته باشند.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد