about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

هکرها با نفوذ به شرکت سازنده تجهیزات الکترونیک ژاپنی 7 میلیون دلار باج طلب کردند. 

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ گزارش‌ها حاکی از آن هستند که یک گروه باج افزاری به‌تازگی سرورهای شرکت هلدینگ ژاپنی سازنده تجهیزات الکترونیک جی‌وی‌سی کنوود (JVCKenwood) را هک کرده و با سرقت 1.7 ترابایت داده 7 میلیون دلار باج بابت بازیابی داده‌ها طلب کرده است. 

در بیانیه جی‌وی‌سی کنوود وقوع حمله تأییدشده اما جزئیات آن ذکر نشده است. نمایندگان شرکت گفته‌اند در حال حاضر شواهدی مبنی بر نشت اطلاعات یافت نشده و تحقیقات همچنان ادامه دارد. 

در آگهی درخواست باجی که در اختیار رسانه‌ها قرار گرفته سازمان دهنده حمله سایبری گروه باج افزاری کونتی (Conti) معرفی‌شده است.

طبق این یادداشت، مهاجمان 1.7 ترابایت اطلاعات از شرکت ربوده‌اند و جی‌وی‌سی کنوود بایستی بابت احیای آن‌ها 7 میلیون دلار پرداخت کند. هکرها برای اثبات ادعای خود، اسکن شناسنامه یک کارمند جی‌وی‌سی کنوود را ارائه کرده‌اند. 

در حال حاضر مذاکره‌ای میان هکرها و شرکت صورت نگرفته و احتمالا جی‌وی‌سی کنوود قصد ندارد باجی پرداخت کند.  

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/04/26 - 17:58- آمریکا

هشدار فدرال رزرو در مورد وابستگی به واردات هوش مصنوعی

افزایش سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های هوش مصنوعی می‌تواند کسری حساب جاری ایالات متحده را افزایش دهد.

کنوانسیون
1405/04/26 - 16:06- آمریکا

کنوانسیون سازمان ملل متحد علیه جرایم سایبری

کانادا کنوانسیون سازمان ملل متحد علیه جرایم سایبری را امضا کرد.

کشورها
1405/04/26 - 15:09- هوش مصنوعي

کشورها خواستار کنترل انسان بر هوش مصنوعی و سلاح‌های هسته‌ای شدند

کشورها در اعلامیه رُم خواستار کنترل انسان بر هوش مصنوعی و سلاح‌های هسته‌ای شدند.