about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

باتنت GameOver Zeus مصادره شد!

به گفته مقامات وزارت امنیت داخلی، دفتر تحقیقات فدرال و وزارت دادگستری این باتنت که به مهاجمان سایبری اجازه سرقت داده های بانکی را می دهد، تا دو هفته آینده کاملا مختل شده است و تهدیدی کاربران را در بر نمی گیرد. البته این موضوع در حالی بیان می شود که کاربران سیستم عامل و برنامه های نرم افزاری خود را به روز نگه دارند.

باتنت GameOver Zeus بر روی یک شبکه نظیر به نظیر بصورت غیر متمرکز قرار می گیرد و می تواند رایانه های شخصی ویندوز را هدف قرار دهد. این باتنت همچنین قادر می باشد تا از طریق یک حمله فیشینگ و ارسال ایمیل های جعلی، به طور معمول یک ماشین را آلوده کند.

در همین حال، آژانس ملی جرم و جنایت بریتانیا موسوم به NCA تخمین می زند که بیش از پانزده هزار رایانه در این کشور مبتلا به این باتنت می باشند. همچنین با توجه به CERT ایالات متحده، ماشین های آلوده به GameOver Zeus می توانند در حملات  سایبری شرکت کنند، هرزنامه ارسال کنند و یا اطلاعات کاربر را به سرقت ببرند.

کارشناسان امنیتی به کاربران توصیه می کنند تا برای در امان ماندن از این باتنت، از نرم افزار آنتی ویروس به روز استفاده کرده و وصله های امنیتی نرم افزارهای سیستم خود را نصب نمایند.

تازه ترین ها
تغییر
1405/04/02 - 11:39- هوش مصنوعي

تغییر الگوهای اشتغال در ایالات متحده توسط هوش مصنوعی

شکاف فزاینده‌ای در رشد اشتغال بین مشاغل پرخطر و کم‌خطر، به‌ویژه پس از سال ۲۰۲۲، در بازار کار ایالات متحده وجود دارد.

هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.

تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.