about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

اینستاگرام با اضافه کردن ویژگی‌های کلاب هاوس، بخشی از دوست‌داران شبکه‌های اجتماعی مبتنی بر صدا را به خود اختصاص داد.

به گزارش کارگروهشبکه های اجتماعی سایبربان ، اپلیکیشن Clubhouse که کار خود را سال گذشته و به طور انحصاری در سیستم عامل iOS شروع کرد، به یکی از محبوب‌ترین شبکه‌های اجتماعی تبدیل شده است. همین امر توسعه‌دهندگان دیگر پلتفرم‌های اجتماعی مانند اینستاگرام را بر آن داشته تا با اضافه کردن ویژگی‌های کلاب هاوس، بخشی از دوست‌داران شبکه‌های اجتماعی مبتنی بر صدا را به خود اختصاص دهند.

 حال به نظر می‌رسد فیسبوک قابلیت جدیدی را به اینستاگرام اضافه کرده که به کاربران اجازه می‌دهد در هنگام لایو، دوربین گوشی را غیر فعال کنند. چنین گزینه‌ای را می‌توان تقلید این شبکه اجتماعی از کلاب‌هاوس دانست، زیرا که امکان صحبت کردن و برقراری ارتباط صوتی بدون نمایش چهره را بین شرکت‌کنندگان یک لایو فراهم می‌کند.

بر خلاف کلاب‌هاوس، قابلیت جدید اینستاگرام به افراد اجازه نمی‌دهد که به یک مکالمه بپیوندند و شروع به صحبت کنند؛ اما می‌توان انتظار که فیسبوک در آینده چنین گزینه‌ای را نیز در اختیار کاربران قرار دهد. گنجاندن این ویژگی در اینستاگرام می‌تواند جای خالی کلاب‌هاوس در دستگاه‌های اندرویدی را پر کرده و به دلیل تعداد بسیار زیاد کاربران، اینستاگرام را به گزینه اصلی دوست‌داران شبکه‌های اجتماعی صوتی تبدیل کند.

بر اساس گزارش انگجت، فیسبوک سابقه طولانی در کپی برداری از قابلیت‌های اپلیکیشن‌های مختلف دارد که بسیاری از آن‌ها در اینستاگرام مورد استفاده قرار گرفته‌اند. برای مثال فیسبوک بعد از رد شدن پیشنهاد 3 میلیارد دلاری‌اش برای خرید اسنپ‌چت، قابلیت انحصاری این اپلیکیشن یعنی استوری را به اینستاگرام اضافه کرد. قابلیت «اینستاگرام ریلز» هم با تقلید از اپلیکیشن چینی محبوب تیک تاک به اینستاگرام اضافه شده است.

البته فیسبوک در زمینه تقلید از کلاب‌هاوس تنها نیست و شرکت‌هایی مانند توئیتر، ردیت و دیسکورد نیز سعی کرده‌اند با ارائه ویژگی‌هایی، تب به وجود آمده در اطراف کلاب‌هاوس را به نفع خود به کارگیرند. 

در کشور ما نیز دیوان عدالت اداری اعلام کرده اپراتورها در صورت فیلتر کردن کلاب‌هاوس جریمه نخواهند شد. پس به نظر می‌رسد شبکه‌های اجتماعی بومی برای جایگزینی این اپلیکیشن ساخته شوند.

تازه ترین ها

سرپیچی کودکان بریتانیایی از بررسی آنلاین سن

از هر پنج کودک بریتانیایی، دو نفر می‌گویند که از بررسی آنلاین سن خود سرپیچی می‌کنند.

گسترش
1405/04/23 - 15:05- اروپا

گسترش امنیت سایبری و تاب‌آوری ارمنستان توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا حمایت از امنیت سایبری و تاب‌آوری ارمنستان را گسترش می‌دهد.

قوانین
1405/04/23 - 12:05- اروپا

قوانین سخت‌گیرانه در مورد تبلیغات کلاهبرداری توسط آفکام

سازمان تنظیم‌کننده مقررات رسانه‌ای بریتانیا قوانین سخت‌گیرانه‌تر در مورد تبلیغات کلاهبرداری پیشنهاد داد.