about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وزیر ارتباطات در پاسخ به گلایه برخی کاربران درباره سرعت اینترنت گفت: اینترنت ثابت در مقایسه با قبل ۲۰ درصد سریع تر شده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ عیسی زارع پور در برنامه پاسخگویی بی واسطه اعضای هیأت دولت به مطالبات مردمی در خصوص مشکل یکی از کاربران درباره فیلترینگ و ضعیف شدن اینترنت تصریح کرد: موضوع فیلترینگ فقط مربوط به وزارت ارتباطات نیست، در آینده به سمت دیجیتال شدن و استفاده از اینترنت اشیا و حتی خانه هوشمند پیش می‌رویم و لازم است پلتفرم‌های داخلی در کشور حضور داشته باشند.

وی افزود: وظیفه ما در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات این است که جایگزین پلتفرم‌های خارجی را پیدا کنیم. از سوی دیگر همچنان نزدیک ۴۰ میلیون نفر از پلتفرم‌های داخلی استفاده می‌کنند و این بدین معناست که استقبال همچنان وجود دارد.

وزیر ارتباطات ادامه داد: چند هزار سایت خطای ۴۰۳ می‌دهد که نشان می‌دهد آنها ما را تحریم کرده اند لذا ما سرویس ۴۰۳.online راه اندازی کردیم تا تحریم شان را دور بزنیم.

زارع پور همچنین در خصوص نارضایتی یکی از کاربران در خصوص اینترنت در شهر همدان گفت: برای بررسی سرعت اینترنت می‌توان به سایت اسپید تست مراجعه کرد و همچنین تست سرعت داد و برای این موضوع فیبر نوری را در نظر گرفتیم. با مقایسه سرعت اینترنت ثابت نسبت به گذشته می‌توان گفت که ۲۰ درصد سرعت افزایش یافته است اما هنوز در جایگاه خوبی نیستیم.

وی همچنین تاکید کرد: هیچ سایت علمی در ایران فیلتر نشده است.

وزیر ارتباطات گفت: رسانه‌های خارجی که بیش از یک میلیون کاربر دارند حتماً باید در داخل کشور مانند قوانینی که در اروپا وجود دارد، نمایندگی داشته باشند.

گفتنی است، در راستای دستور رئیس جمهور به وزرا، معاونان و مدیران دولتی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با برخی از کاربران گفتگوی مستقیم داشت.

در این ارتباط مستقیم به موضوعات دیگری از جمله مشکل بازنشستگان مخابرات و پرداختی سنوات به کاربران مخابرات و… نیز پرداخته شد.

منبع:

تازه ترین ها
تسریع
1405/04/22 - 14:08- هوش مصنوعي

تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌های یونان

یونان یک برنامه بودجه ۱۰ میلیون یورویی را برای تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌ها را راه‌اندازی کرد.

جایگاه
1405/04/22 - 13:19- اروپا

جایگاه فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال اتحادیه اروپا

فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال پیشرو اتحادیه اروپا قرار گرفت.

مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.