about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

اینترنت اشیا به زودی در دبی اجرایی می‌شود

کنفرانس و نمایشگاه فن‌آوری‌های اقتصادی دیجیتال اعلام کرد که 50 برنامه و پروژه‌های آزمایشی برای حمایت از تحول دیجیتال در کشورهای عربی، در دستور کار قرارگرفته است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ کنفرانس و نمایشگاه فن‌آوری‌های اقتصادی دیجیتال اعلام کرد که 50 برنامه و پروژه‌های آزمایشی برای حمایت از تحول دیجیتال در کشورهای عربی، در دستور کار قرار گرفته است.

این کنفرانس به تمام بخش‌ها، به‌ویژه بخش خصوصی، به‌منظور توجه به این برنامه‌ها برای شروع هماهنگی تلاش‌ها برای اعمال آن‌ها و رقابت برای آن‌ها، با توجه به بازده مالی بالا و تأثیرات اجتماعی و اقتصادی فراوانی که در جوامع عربی دارد فراخوان داده است.

همچنین مقرر شده تا دبی مرکز تجارت جهانی دیجیتال و تحت نظارت اتحادیه عرب باشد و در زمینه‌های امنیتی الکترونیکی، هوش مصنوعی، رباتیک و بلاک چین فعالیت‌های گسترده‌ای را انجام دهند و نتیجه آن را به اطلاع دیگر کشورهای عربی برسانند.

یکی از فعالیت‌هایی که قرار است به‌زودی در دوبی و برخی از کشورهای عربی مورد استفاده قرار گیرد فناوری جدید اینترنت اشیا است که دوبی در حال حاضر در مرحله آماده‌سازی استفاده از این تکنولوژی جدید است.

تازه ترین ها
محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.

تصویب
1405/04/02 - 12:51- هوش مصنوعي

تصویب قانون عدالت کیفری کانادا با هدف حمایت از کودکان

آسیب‌های دیجیتال و حمایت از کودکان، اصلاحات عمده‌ای را در قانون مجازات کانادا ایجاد کرده است.

نقشه‌برداری
1405/04/02 - 12:04- هوش مصنوعي

نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسط هوش مصنوعی

محققان آکسفورد ابزاری مبتنی بر هوش مصنوعی برای نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسعه دادند.