about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

اینترنت؛ تصرف حافظه انسان

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ محققان دانشگاه کالیفرنیا با همکاری محققان دانشگاه‌های سانتاکروز و ایلینویز دریافتند پس از هر بار استفاده از اینترنت به‌عنوان یک ابزار کمک حافظه، میزان اتکای کاربر به چنین ابزارهایی افزایش می‌یابد و به‌عبارت‌دیگر وی تخلیه شناختی می‌شود.

اغلب تصور می‌شود حافظه مفهومی است که صرفاً در مغز انسان روی می‌دهد؛ اما درواقع این مفهوم به عوامل خارجی نیز بستگی دارد. محققان در یک آزمایش پرسش‌های چالش‌برانگیزی را برای دو گروه داوطلب مطرح کردند و از گروه اول خواستند تنها با اتکا به قدرت حافظه و گروه دوم با کمک جستجو در گوگل، به سؤالات پاسخ دهند. سپس سؤالات ساده‌تری مطرح شد و به تمام داوطلبان حق انتخاب استفاده از گوگل یا حافظه داده شد تا میزان اتکای آن‌ها به کامپیوتر و تلفن همراه سنجیده شود.

در این آزمایش مشخص شد داوطلبانی که در مرحله اول از اینترنت استفاده کردند، در مقایسه با اعضای گروه دیگر، بیشتر به سراغ اینترنت می‌روند و البته این بار سرعت مراجعه آن‌ها به اینترنت نیز بیشتر است. به‌عبارت‌دیگر مدت‌زمان بسیار کمتری را برای یادآوری و استفاده از حافظه خود صرف می‌کنند. درواقع 30 درصد از این افراد حتی پاسخ یک سؤال را با استفاده از حافظه خود به دست نیاوردند و به‌طور کامل به اینترنت تکیه کردند.

این تحقیقات نشان می‌دهد هر بار که کاربران برای پشتیبانی و کمک به حافظه خود از اینترنت استفاده می‌کنند، بیش‌ازپیش به این ابزار اتکا می‌کنند و با فراهم شدن امکان دسترسی بیشتر به انواع اطلاعات از طریق گوشی تلفن هوشمند، میزان وابستگی کاربران به این ابزار نیز افزایش می‌یابد.

بنابراین می‌توان گفت اتکای روزافزون به اینترنت و دسترسی ساده به منابع گسترده آنلاین، فرآیندهای ذهنی ما را در حل مشکلات، یادآوری اطلاعات و یادگیری تحت تأثیر قرار داده است. گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Memory منتشرشده است.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.